Morgen in huisVoor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzendingGratis verzending vanaf 30,-
Thuiswinkel Waarborgfonds
Menu

Klantenservice: Herroepingsrecht

3. U krijgt van ons alles wat u heeft betaald, inclusief de betaalde leveringskosten, binnen 14 kalenderdagen na ontbinding terug. Wij betalen u dit terug op de rekening waar het bedrag vandaag is gekomen. Nadat u ons op de hoogte hebt gebracht van het retourneren van de aankoop krijgt u zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, al het geld dat u heeft betaald om het product geleverd te krijgen keurig teruggestort! Daarbij zijn alleen de kosten voor het retour zenden voor u als consument, mits alle artikelen terug worden gestuurd. Beenmode.nl wacht wel even tot de artikelen ontvangen zijn of dat u aantoont dat ze zijn verzonden, we handelen op deze manier altijd zo snel als mogelijk uw retour af en lossen het keurig voor u op. Beenmode.nl streeft er natuurlijk altijd na zijn hoge kwaliteit in service en levering te behouden.
 
Deze punten klinkt allemaal erg serieus maar natuurlijk helpen wij u altijd zo goed als mogelijk met een oplossing mocht u een artikel willen retourneren en/of ruilen. 

Er is een voorbeeldformulier beschikbaar welke u kunt gebruiken als u van de bedenktijd gebruik wilt maken. Klik hier: Thuiswinkel.org modelformulier herroeping

Het is ook mogelijk simpelweg het retour naar ons terug te sturen volgens onze vaste procedure waarna wij alles keurig voor u in orde maken, zie voor meer informatie ons klantenservice hoofdstuk "Retourneren". 
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,4
3653 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding