Morgen in huisVoor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzendingGratis verzending vanaf 30,-
Thuiswinkel Waarborgfonds
Menu

Klantenservice: Retourneren

1. Graag Beenmode.nl vooraf informeren over uw retourzending via een mail naar info@beenmode.nl als onderwerp: 'retourzending' en het 'factuurnummer' of simpelweg de order retour sturen met Retourbon. Onze retourbon kun je hier downloaden.

Tevens zou het prettig zijn als u in deze mail het artikelnummer(s) en uw banknummer zou willen aangeven. Omdat Beenmode.nl continue streeft naar verbeteringen zijn wij benieuwd naar uw reden van retournering, dit bent u overigens niet verplicht. Hiervoor kunt u gebruiken het "Thuiswinkel.org modelformulier herroeping".

Het is natuurlijk ook geen enkel probleem uw aankoop te ontbinden door middel van een andere manier die u voorkeur heeft, wanneer het maar duidelijk is dat u het product aan ons wil retourneren.

2. Uw retourzending bij voorkeur terug sturen in de originele doos/ envelop van Beenmode.nl.

3. Uw retourzending graag sturen naar onderstaand adres:

 

 

 

Nadat u ons op de hoogte hebt gebracht van het retourneren van de aankoop krijgt u zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen 14 kalenderdagen het aankoopbedrag teruggestort! Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u aan ons hebt betaald, tenzij u ons toestemming geeft voor een ander betaalmiddel wat u naar uw voorkeur prettiger vindt.

 

Heeft u nog vragen over de retourprocedure van Beenmode.nl ? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via info@beenmode.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: +31 411 624747, maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur.

Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,4
3653 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding