Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001
  Filters

Ondergoed Bh's: de perfecte basis voor elke outfitEen goede ondergoed bh is de basis voor elke outfit. Of je nu voor een casual of voor een formele look gaat, een ondergoed bh is onmisbaar. Het is belangrijk om een bh te kiezen die het beste bij je figuur en stijl past. Er zijn veel verschillende soorten bh's op de markt, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen.Soorten Ondergoed Bh'sEr zijn veel verschillende soorten ondergoed bh's beschikbaar. De meest voorkomende soorten zijn: push-up bh's, balconette bh's, beugelbh's, sportbh's, strapless bh's en minimizer bh's. Elke stijl heeft zijn eigen voordelen en functies. Push-up bh's geven je borsten meer volume, balconette bh's geven je buste een mooie vorm, beugelbh's geven je een goede ondersteuning, sportbh's zijn perfect voor het sporten, strapless bh's zijn ideaal voor het dragen van kleding met een lage hals en minimizer bh's geven je borsten een kleiner uiterlijk.Hoe Kies je de Juiste Bh?Het kiezen van de juiste bh kan een uitdaging zijn, maar er zijn een paar tips die je kunnen helpen. Ten eerste moet je je figuur en stijl in overweging nemen. Als je een kleine buste hebt, kun je een push-up bh overwegen. Als je een grote buste hebt, kun je een minimizer bh overwegen. Als je een strakke top wilt dragen, kun je een strapless bh overwegen. Ten tweede moet je de juiste maat kiezen. De meeste bh's worden gemeten in cupmaat en bandmaat. Het is belangrijk om de juiste maten te kiezen, zodat de bh comfortabel zit en je borsten goed ondersteund worden.


BH's

Een goede ondergoed bh is de basis voor elke outfit. Of je nu voor een casual of voor een formele look gaat, een ondergoed bh is onmisbaar. Het is belangrijk om een bh te kiezen die het beste bij je figuur en stijl past. Er zijn veel verschillende soorten bh's op de markt, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. Soorten Ondergoed...

Lees meer
SPANX Spotlight On Lace Bralette NEW 10124R/10221R   Transparant
Thumb for favorites
SPANXSpotlight On Lace Bralette ...
54,00
WOLFORD 3W Skin Bra 4W1001
Thumb for favorites
WOLFORD3W Skin Bra
132,00
PrimaDonna Limited Edition Deauville BeugelBH 0161810/11
Thumb for favorites
PrimaDonnaLimited Edition Deauville ...
102,00
SPANX Bra-llelujah! Wireless Bra  30017R
-50%
Thumb for favorites
SPANXBra-llelujah! Wireless Bra
69,00 Vanaf 34,50
WOLFORD Sheer Touch Push-Up Bh 4W1009
Thumb for favorites
WOLFORDSheer Touch Push-Up Bh
102,00
WOLFORD Pure Bralette 4W1006
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
WOLFORDPure Bralette
132,00
SPANX Bra-llelujah! Bralette 30016R  Mat
-50%
Thumb for favorites
SPANXBra-llelujah! Bralette
60,00 30,00
WOLFORD Tulle Bra 69571
Thumb for favorites
WOLFORDTulle Bra
109,00
Oroblu Dolcevita Brassiere Spaghetti Straps VOBS01040
Thumb for favorites
OrobluDolcevita Brassiere Spaghetti ...
24,95
Chantelle SoftStretch Padded Top C16A10
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
ChantelleSoftStretch Padded Top
48,00
Chantelle SoftStretch Basic Padded Bralette C16A20
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
ChantelleSoftStretch Basic Padded ...
48,00
Chantelle SoftStretch Wire Free Bra C11G60
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
ChantelleSoftStretch Wire Free Bra
55,00
Chantelle SoftStretch Padded Bralette C11D20
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
ChantelleSoftStretch Padded Bralette
52,00
Oroblu All Colors Rib Seamless Stretch Fabric Brassiere VOBS66997
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
OrobluAll Colors Rib Seamless ...
24,95

Ondergoed Bh's: de perfecte basis voor elke outfit

Een goede ondergoed bh is de basis voor elke outfit. Of je nu voor een casual of voor een formele look gaat, een ondergoed bh is onmisbaar. Het is belangrijk om een bh te kiezen die het beste bij je figuur en stijl past. Er zijn veel verschillende soorten bh's op de markt, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen.

Soorten Ondergoed Bh's

Er zijn veel verschillende soorten ondergoed bh's beschikbaar. De meest voorkomende soorten zijn: push-up bh's, balconette bh's, beugelbh's, sportbh's, strapless bh's en minimizer bh's. Elke stijl heeft zijn eigen voordelen en functies. Push-up bh's geven je borsten meer volume, balconette bh's geven je buste een mooie vorm, beugelbh's geven je een goede ondersteuning, sportbh's zijn perfect voor het sporten, strapless bh's zijn ideaal voor het dragen van kleding met een lage hals en minimizer bh's geven je borsten een kleiner uiterlijk.

Hoe Kies je de Juiste Bh?

Het kiezen van de juiste bh kan een uitdaging zijn, maar er zijn een paar tips die je kunnen helpen. Ten eerste moet je je figuur en stijl in overweging nemen. Als je een kleine buste hebt, kun je een push-up bh overwegen. Als je een grote buste hebt, kun je een minimizer bh overwegen. Als je een strakke top wilt dragen, kun je een strapless bh overwegen. Ten tweede moet je de juiste maat kiezen. De meeste bh's worden gemeten in cupmaat en bandmaat. Het is belangrijk om de juiste maten te kiezen, zodat de bh comfortabel zit en je borsten goed ondersteund worden.

Lees meer