Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Underwear: Turtleneck

  Filters

Turtleneck OndershirtTurtleneck ondershirts zijn een veelzijdige en stijlvolle kledingstuk voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor er voor iedereen een geschikte optie is. Of u nu op zoek bent naar een casual look of een meer formele outfit, een turtleneck ondershirt is een uitstekende keuze.Voordelen van een Turtleneck OndershirtEen turtleneck ondershirt biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een zeer veelzijdig kledingstuk. Het kan zowel bij zakelijke als informele kleding gedragen worden. Daarnaast is het ook zeer stijlvol en kan het een eenvoudige outfit helemaal afmaken. Ten tweede is het een zeer comfortabele optie. De stof is meestal zacht en ademend, waardoor het heerlijk aanvoelt om te dragen. Ten derde is het een goede keuze voor koud weer. Het houdt u warm en beschermt u tegen kou en wind.Stijlen en Materialen van een Turtleneck OndershirtEr zijn verschillende stijlen en materialen verkrijgbaar voor turtleneck ondershirts. De meest voorkomende stoffen zijn katoen, wol en kunststof. Katoen is een zeer populaire optie omdat het zacht en ademend is. Wol is ook een goede keuze omdat het warmte biedt en wind en kou buiten houdt. Kunststof is ook een goede optie omdat het licht en duurzaam is. Er zijn ook verschillende stijlen verkrijgbaar, zoals lange mouwen, korte mouwen, lange hals en korte hals.


Turtleneck

Turtleneck ondershirts zijn een veelzijdige en stijlvolle kledingstuk voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor er voor iedereen een geschikte optie is. Of u nu op zoek bent naar een casual look of een meer formele outfit, een turtleneck ondershirt is een uitstekende...

Lees meer
Oroblu Perfect Line Turtleneck Long Sleeve VOBT01644  Nieuwe collectie
OrobluPerfect Line Turtleneck Long ...
49,95
SPANX Long Sleeve Turtleneck Thong Bodysuit 20306R  Nieuwe collectie
SPANXLong Sleeve Turtleneck Thong ...
88,00
FALKE Women Shirt Long Sleeve Turtle Neck Maximum Warm 33079  Nieuwe collectie
FALKEWomen Shirt Long Sleeve ...
90,00
FALKE Women Zip Shirt Long Sleeve Maximum Warm 33036  Nieuwe collectie
FALKEWomen Zip Shirt Long Sleeve ...
100,00
Hanro Woolen Silk Long Sleeve Turtle Neck 071423  Nieuwe collectie
HanroWoolen Silk Long Sleeve ...
130,00
WOLFORD 🌱 Aurora Pullover 56216  Opaque Nieuwe collectie
WOLFORD🌱 Aurora Pullover
200,00
WOLFORD Merino Rib Dress 52770
WOLFORDMerino Rib Dress
505,00
WOLFORD 🌱 Aurora Dress 56220
WOLFORD🌱 Aurora Dress
355,00
WOLFORD Buenos Aires Top Long Sleeves 58247  Semi-opaque
WOLFORDBuenos Aires Top Long Sleeves
165,00
WOLFORD Colorado Body 75026 Glans
WOLFORDColorado Body
165,00
WOLFORD Viscose String Body 76048
WOLFORDViscose String Body
135,00
WOLFORD Orlando String Body 76038  Opaque
WOLFORDOrlando String Body
165,00
Oroblu Dolcevita T-Shirt Turtle Neck VOBS01043
OrobluDolcevita T-Shirt Turtle Neck
42,95
WOLFORD Merino Fine Rib Pullover 52769 Mat
WOLFORDMerino Fine Rib Pullover
305,00
WOLFORD Viscose Rib Pullover 52542 Mat
WOLFORDViscose Rib Pullover
280,00
WOLFORD Colorado String Body 71187
WOLFORDColorado String Body
165,00

Turtleneck Ondershirt

Turtleneck ondershirts zijn een veelzijdige en stijlvolle kledingstuk voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor er voor iedereen een geschikte optie is. Of u nu op zoek bent naar een casual look of een meer formele outfit, een turtleneck ondershirt is een uitstekende keuze.

Voordelen van een Turtleneck Ondershirt

Een turtleneck ondershirt biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een zeer veelzijdig kledingstuk. Het kan zowel bij zakelijke als informele kleding gedragen worden. Daarnaast is het ook zeer stijlvol en kan het een eenvoudige outfit helemaal afmaken. Ten tweede is het een zeer comfortabele optie. De stof is meestal zacht en ademend, waardoor het heerlijk aanvoelt om te dragen. Ten derde is het een goede keuze voor koud weer. Het houdt u warm en beschermt u tegen kou en wind.

Stijlen en Materialen van een Turtleneck Ondershirt

Er zijn verschillende stijlen en materialen verkrijgbaar voor turtleneck ondershirts. De meest voorkomende stoffen zijn katoen, wol en kunststof. Katoen is een zeer populaire optie omdat het zacht en ademend is. Wol is ook een goede keuze omdat het warmte biedt en wind en kou buiten houdt. Kunststof is ook een goede optie omdat het licht en duurzaam is. Er zijn ook verschillende stijlen verkrijgbaar, zoals lange mouwen, korte mouwen, lange hals en korte hals.

Lees meer