Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Dames: Leggings

Damesleggings werden in de jaren '80 en '90 veel gedragen. Er is zelfs een tijd geweest dat er meer damesleggings verkocht werden dan spijkerbroeken. Tien jaar geleden bleef het rustig rondom de damesleggings, maar vanaf 2004 begon de dameslegging weer sterk op te trekken. Het is een soort broek van nylon, polyester, katoen...

Lees meer

Leggings kopen voor dames online


Damesleggings werden in de jaren '80 en '90 veel gedragen. Er is zelfs een tijd geweest dat er meer damesleggings verkocht werden dan spijkerbroeken. Tien jaar geleden bleef het rustig rondom de damesleggings, maar vanaf 2004 begon de dameslegging weer sterk op te trekken. Het is een soort broek van nylon, polyester, katoen of andere materialen die strak om het been zit. De capri legging, basic legging en enkellegging kunt u bestellen in veel verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen uit de kleuren zwart, blauw, wit, roze, grijs, geel, groen en nog veel meer kleuren. Er is natuurlijk ook altijd een mooie collectie aanwezig in Leatherlook leggings van onder andere MarcMarcs en Pamela Mann. De dameslegging kunt u dragen onder een jurk, rokje en zelfs onder een lange oversized trui. Bij Beenmode.nl vindt u de nieuwste collectie damesleggings, capri leggings, enkelleggings en basic leggings deze kunt u online bestellen.  

 

Damesleggings online bij Beenmode.nl

De laatste tijd zijn er vele kleurrijke modieuze damesleggings, maar ook rustige, alledaagse damesleggings zijn nog steeds in trek. Damesleggings zijn er in veel verschillende soorten kleuren, prints, maten, stoffen en stijlen. Zo is dit accessoire dus op vele mogelijke manieren te combineren. Beenmode.nl heeft de grootste online collectie damesleggings zowel caprileggings, enkelleggings, als basic leggings. Dankzij de grote collectie damesleggings van Beenmode.nl kunt u uw outfit de juiste styling geven die het behoeft. Het mooi accentueren of juist bedekken van uw benen kan op een prachtige manier. Bent u op zoek naar een mooie dameslegging of een dames caprilegging in zwart, blauw, grijs, roze, geel groen, huidskleur of anders dan bent u bij Beenmode.nl in de webwinkel aan het juiste adres. De damesleggings, capri leggings, enkel leggings en basis leggings bieden wij in verschillende kleuren, prints en maten aan. De damesleggings zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m 4XL. Bij Beenmode.nl kunt u kiezen uit leggings van een wat lagere prijs of leggings met een wat hogere prijs. Voor leggings in de aanbieding kunt een u een kijkje nemen op onze sale pagina. 

 

 

Kwalitatieve damesleggings 

Beenmode.nl wil u kwaliteit garanderen. Daarom verkopen wij damesleggings van de beste merken: Le Bourget, Marc Marcs, Bonnie Doon, Doré Doré, Kunert, Hudson, Oroblu, Falke, Pamela Mann en Platino. Wij verkopen de leggings  in diverse kleuren, verschillende maten en prints. Haal u dameslegging, capri legging of basic legging nu bij Beenmode.nl. De beste prijs - kwaliteit leggings vindt u bij beenmode.nl. Bent u benieuwd naar herenleggings? Deze bieden wij ook aan neem een kijkje op onze site voor meer informatie. Wij bieden graag extra service. Wanneer u de legging voor 17.00 uur bestelt, heeft u hem de volgende werkdag nog binnen. Gratis verzending vanaf €30,00.