Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Kinderen: Panty's

Kinderpanty's zijn perfect geschikt voor uw kind en niet alleen voor de volwassen vrouw, alles behalve. Uw meisje kan er door onze kinderpanty's ook hartstikke chique uitzien in haar nieuwe jurkje. Bij ons bestelt u online kinderpanty's voor uw dochter uit een gevarieerdaanbod.   Het assortiment kinderpanty's Bij...

Lees meer

Kinderpanty's online bestellen

Kinderpanty's zijn perfect geschikt voor uw kind en niet alleen voor de volwassen vrouw, alles behalve. Uw meisje kan er door onze kinderpanty's ook hartstikke chique uitzien in haar nieuwe jurkje. Bij ons bestelt u online kinderpanty's voor uw dochter uit een gevarieerdaanbod.
 

Het assortiment kinderpanty's

Bij Beenmode.nl kunt u verscheiden kinderpanty's kopen voor uw dochter. Een aantal hiervan zijn van wat dikkere stof. Toch hebben we ook dunnere kinderpanty's,  zoals bijvoorbeeld de witte kinderpanty Uni Tights van Bonnie Doon, die erg leuk is voor een communicant of bruidsmeisje, maar ook voor een feestdag. Een andere aanrader onder de kinderpanty is een echte meisjespanty met hartjes, de Lovely tights van Bonnie Doon. Wilt u gaan voor een echte eyecatcher, dan kunt u kiezen voor de Pretty Lurex Tights van Bonnie Doon, waarin elk meisje stralend voor de dag komt. Daarnaast hebben wij nog diverse andere kinderpanty's: huidskleur kinder panty's, transparante kinder panty's, print kinder panty's, en nog veel meer.Alleen kinderpanty's van topmerken, de volgende werkdag in huis. Omdat wij het belangrijk vinden om u kwaliteit te bieden, verkopen wij alleen kinderpanty's van topmerken: Pamela Mann, Le big en Bonnie Doon. De laatste twee zijn gespecialiseerd in producten voor kinderen. Omdat wij u een goede service willen geven, krijgt u de kinderpanty wanneer u die voor 17.00 uur bestelt, de volgende werkdag al geleverd.