Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26157 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Hema panty of niet?

Een veel gehoord argument is 'Waarom moet ik bij jullie een panty kopen die duurder is? Dan kan ik net zo goed een Hema panty kopen'.

Dat is natuurlijk een argument wat niet opgaat. Het verschil van onze artikelen en een 'Hema panty' is groot. We zetten hier de grootste argumenten voor het kiezen van onze service en panty's op een rij: 

1) Het productieproces, de merken die we in onze shop verkopen worden veelal geproduceerd in fabrieken die al jarenlang in familiebezit zijn en waar goed wordt om gegaan met de medewerkers en de klanten;

2) De weefstructuur van de panty. Als je bij ons een Falke Matt Deluxe 20, een Wolford Individual 20, een MarcMarcs Comfort 20, een Oroblu Magie 20 of een Kunert Chinchillan 20 panty koopt ben je verzekerd van een zeer fijne weefstructuur wat de panty optisch heel sjiek doet overkomen. Hoe fijner de structuur hoe mooier egaal de panty zit aan het been en is om te zien. 


    Falke Matt Deluxe 20        Wolford Individual 20         MarcMarcs Comfort 20


         Oroblu Magie 20              Kunert Chinchillan 20

3) De garens zijn van een hogere kwaliteit. Hier zit veel verschil in, de meeste voorkomende panty is de panty met "lycra". Deze bestaat uit een polyamide draad en een elastische draad. Dit type "lycra" panty kan twee soorten uitstralingen hebben. Een glanzende of een matte uitstraling. Ben je op zoek naar een matte panty met hele fijne structuur, een luxe uitstraling en hoog draagcomfort, dan kom je in de microgaren panty’s. Dat zijn garens die langer zijn met meer rek en dunner. Deze panty’s liggen iets hoger in prijs, maar de structuur en de uitstraling is dan nog een stukje verfijnder.

3) 3D weving. Daarbij hebben de meeste van onze panty's een 3D weving, wat zorgt voor een extra dimensie in sterkte. De 3D wevings technologie zorgt ervoor dat de panty rekt in de lengte, de breedte en diagonaal. Dus het maakt dan niet uit of je lange, korte, dunne of dikkere benen hebt. De sterkte is in alle richtingen gelijk. 

4) Een panty in de prijsklasse van 3 tot 6 euro is vaak snel kapot en moet je meerdere malen per seizoen vervangen, zonde, duur en spijtig voor het milieu. Koop liever één of twee goede sterke panty's zoals hierboven genoemd en daar doe je het gehele seizoen mee. 

5) Perfecte service en advies van specialisten die dagelijks werken met deze mooie producten. Bel ons voor vragen en voor twijfels bij de aanschaf van een panty dan staan we voor u klaar.

5) Ga goed met de panty om en gebruik een waszakje tijdens het wassen en handschoentjes tijdens het aantrekken, dan beschadig je de panty niet met een ring of een haak. 

Vind hier de waszakjes.
- Vind hier de handschoentjes.

Nog steeds twijfels? Contacteer onze klantenservice en we leggen het graag uit!
Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten