Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26157 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Hoe moet ik een panty bewaren?

Wassen

Uw panty's en kousen kunt bij voorkeur in een waszakje wassen, ook wanneer u kiest voor handwas. Droog deze waszakjes nooit in de wasdroger, op de verwarming of in de zon, maar leg ze te drogen op een handdoek. U kunt de speciale waszakjes hier vinden.


Oroblu Washingbag €4,95  
 

Bij Beenmode.nl vindt u per artikel de bijbehorende wasvoorschriften. U klikt daarvoor op het door u gewenste artikel en kiest linksonder in het scherm voor 'Wasvoorschriften'.
 

Reinigen

Bij het dragen van stay-up kousen is het belangrijk dat uw bovenbenen niet zijn ingesmeerd met bodylotion, crèmes en/of poeder. Tevens adviseren wij u om de siliconenbanden te reinigen met weinig zeep en daarna goed na te spoelen met water. Hierdoor blijft het plakvermogen van uw kous behouden.
 

Originele verpakking

Bewaar uw kousen en panty's bij voorkeur in de originele verpakking. Zo behouden de kousen en panty's niet alleen een uitstekende conditie, maar kunt u deze ook snel terug vinden en weet u altijd aan welke mode, kleur en maat u de voorkeur geeft.

Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten