Gratis verzending43 jaar ervaring
Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf - Klantenservice 9,3
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26358 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Waar op te letten bij een panty?

Wil je de beste panty? Belangrijk is om dan te beginnen bij het begin. 
 

1. Seizoen en dikte 

In welke periode van het jaar ga je de panty dragen? Afhankelijk van het seizoen is het aan te raden om een andere dikte panty te kiezen. 

Wil je de perfect dikte, kijk dan ook even hier: Hoeveel denier moet ik kiezen? 


2. Gelegenheid, glans of mat

Ga je de panty dragen bij een speciale gelegenheid of dresscode? Natuurlijk is smaak altijd persoonlijk maar toch vinden wij het prettig om onze klanten een paar handvaten mee te geven die altijd chique zijn voor de perfecte panty keuze bij elke gelegenheid. 

- Dagelijks te dragen: voor dadelijks gebruik kiezen wij zelf graag voor een panty van Falke of van Wolford vanwege het super prettige draagcomfort, de sterkte en de vezels die heel er mooi ogen. Je kan met deze panty's makkelijk een volledig seizoen doen als je hier voorzichtig mee om gaat. Het is altijd slimmer om je geld uit te geven aan één net even wat duurdere panty voor het draagcomfort en de kwaliteit dan tien goedkopere panty's van lage kwaliteit die snijden in de heup of in de band. Welke panty's zijn nu het beste getest door ons? De volgende panty's vinden wij het beste:

    Falke Matt Deluxe 20        Kunert Chinchillan 20    Falke Matt Deluxe 30       

 

   MarcMarcs Comfort 40         Wolford Pure 50              
 

- Bruiloft: kies voor een ietwat transparante panty die mat is van optiek en in deniers niet hoger is dan 20 denier, maximaal 30 denier. De matte optiek in combinatie met 20 denier is altijd heel erg stijlvol;

- White Tie: kies voor een transparante tot donkere panty die mat of glanzend is van optiek en in deniers niet hoger is dan 20 denier, maximaal 30 denier. De panty mag bij deze gelegenheid licht glanzend zijn van optiek of met een klein speciaal effect zoals de Oroblu Diamonds;

 


Oroblu Diamonds


- Black Tie: een elegante festiviteit waarbij de dame altijd chique gekleed gaat in een, vaak lange, avondjurk. De panty moet hierbij niet opvallend zijn en op de achtergrond blijven. Kies dus voor een matte en effen panty, vaak zwart in maximaal 20 denier of lager zodat er een tintje van de benen te zien is, dat geeft een luxe uitstraling.
 


Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigt onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten