Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001
Bahner logo

De modebewuste vrouw van tegenwoordig kiest voor Bahner steunpanty's. Deze panty biedt niet alleen een uitstekende kwaliteit maar ook gezonde benen door het ondersteunen van de aderen. De panty's hebben een 15 mm kwikdruk. De verbeterde pasvorm en zachte garens zorgen voor een uitstekende draagcomfort en gezonde benen. 

  Filters

Bahner collectie online shoppen

Bahner is een beenmode merk dat bekend staat om haar steunpanty's. De panty's van Bahner bieden niet alleen een uitstekende kwaliteit en een hoog draagcomfort, maar deze panty's zorgen ook voor gezonde benen door het ondersteunen van de aderen. De pasvorm van de panty's is verbeterd en de zachte garens waarvan de steunpanty's gemaakt worden zorgen voor een uitstekend draagcomfort en erg gezonde benen. Erg fijn dat de collectie van Bahner panty's ondersteuning biedt voor de benen. Je vindt de uitgebreide collectie van Bahner in de webshop van Beenmode.nl. Neem gerust een kijkje in onze webshop.

Bahner dames steunpanty's shoppen

De steunpanty's van Bahner zijn van uitstekende kwaliteit en hoog draagcomfort. De steunpanty's hebben een 15 millimeter kwikdruk die zorgen voor ondersteuning van de aderen. De panty's zijn elegant, klassiek en met een mat en vitaliserend effect. De hoge compressie zorgt voor ondersteuning in de benen en daardoor een ontspannend effect aan de benen van dames. De steunpanty's hebben versterkte tenen en hiel zodat een perfecte kwaliteit gewaarborgd kan worden. Het merk Bahner staat hier garant voor. Bij Beenmode.nl vind je zeker een perfect exemplaar. Kijk daarom rustig rond in onze online Bahner collectie.

Grote collectie beenmode van Bahner bij Beenmode.nl

Bij Beenmode.nl vind je een uitgebreide collectie van Bahner steunpanty's en allemaal van dezelfde fantastische kwaliteit. Wees lief voor je benen en gun ze extra ontspanning. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geweldige producten van Bahner. Je vindt de uitgebreide collectie Bahner natuurlijk in de webshop van Beenmode.nl. Neem gerust een kijkje.

Bahner
Bahner Steunpanty Classic 70  101  Mat Opaque 70 denier
BahnerSteunpanty Classic 70
33,95
Bahner Kniekous 70 denier Klasse III 301
BahnerKniekous 70 denier Klasse III
20,95
Bahner Steunpanty 140 denier 103  Mat Opaque 140 denier
BahnerSteunpanty 140 denier
37,95