Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001
Calvin Klein logo

Calvin Klein is een uniek en prestigieus merk dat zowel voor mannen als vrouwen een perfecte kwaliteit en ultra chique uiterlijk biedt. De jarenlange expertise van Calvin Klein in productontwerp, biedt haar de mogelijkheid te behoren tot de topmerken van de wereld. Door de enorme omvang en diverse productaanbod in designerkleding, is de Calvin Klein beenmode ook niet meer weg te denken. De prachtigste Calvin Klein sokken en kousen met couture-look en de beste kwaliteitsgarantie. 

  Filters

Calvin Klein sokken online collectie shoppen

Calvin Klein Sokken Inc. is een van de meest toonaangevende mode, design en marketing studios in de wereld. Calvin Klein ontwerpt en verkoopt diverse moderne en minimalistische vrouwen- en mannen designercollecties, welke vervaardigd worden via een uitgebreid netwerk van overeenkomsten,  en wereldwijd worden verkocht. Door de variërende productlijnen biedt Calvin Klein voor sokken online ook de prachtigste kousen en sokken met perfecte kwaliteit, voorzien van merklabel en uniek draagcomfort. 
 

Calvin Klein Herensokken

Calvin Klein herensokken is een uniek en prestigieus merk dat zowel voor mannen als vrouwen een perfecte kwaliteit en ultra chique uiterlijk biedt. De jarenlange expertise van Calvin Klein in productontwerp, biedt haar de mogelijkheid te behoren tot de topmerken van de wereld. Door de enorme omvang en diverse productaanbod in designerkleding, is de Calvin Klein beenmode ook niet meer weg te denken. De prachtigste Calvin Klein sokken en kousen met couture-look en de beste kwaliteitsgarantie. 


De uitgebreide collectie  Calvin Klein online kopen en bestaat uit tijdloze, klassieke sokken en kousen. De subtiele details, het ultiem comfort en de perfecte materiaalsamenstelling zijn uitgebreid aanwezig in de designercollecties van Calvin Klein.

De elegante en stijlvolle beenmode.nl collectie van Calvin Klein shoppen online bestaat uit de meest chique sokken en kousen voor zowel mannen en vrouwen. De sok straalt luxe, klasse en pure kwaliteit uit. Vooral het merklabel 'CK' is niet meer weg te denken en maakt de sok uniek en herkenbaar. Het Calvin Klein CK merklabel is subtiel aanwezig op elk product. Hierdoor wordt de luxueuze en elegante simpliciteit extra benadrukt. 

De sokken en kousen van Calvin Klein zijn goed te combineren met business en andere zakelijke outfits. Zo wordt het merk een dagelijkse keuze voor u als consument en zal deze beenmodekwaliteit niet meer weg te denken zijn uit uw Calvin Klein garderobe of collectie. Zo is de Calvin Klein Cotton Rich 2 pairs sok een uitstekende keuze om uw beenmodecollectie aan te vullen.

De sokken en kousen van Calvin klein bevatten een klassiek, tijdloos design, waardoor dit een perfecte dagelijkse keuze is. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, met als hoofdsamenstelling katoen, hebben de sokken een optimaal draagcomfort en voelen zij aan als tweede huid. De rijkheid aan katoen en het 'combed cotton' effect maakt dat de Calvin Klein kousen en sokken geschikt voor iedere maat en soort voet.

Beenmode.nl biedt een ruime keuze in  Calvin Klein  artikelen zoals  kousen en sokken voor mannen en vrouwen. Neem rustig een kijkje in onze online Calvin Klein webshop met gratis verzending bij een bestelling boven €20,-.  

 

 

Calvin Klein
Calvin Klein Men Sock 2-Pack 701218631    -51%
Calvin KleinMen Sock 2-Pack
13,99 6,99
Calvin Klein Men Sock 3-Pack 701218710    -51%
Calvin KleinMen Sock 3-Pack
19,99 9,99
Calvin Klein Men Footie High Cut 2-Pack 701218713
Calvin KleinMen Footie High Cut 2-Pack
11,99
Calvin Klein Men Footie High Cut 3-Pack 701218723
Calvin KleinMen Footie High Cut 3-Pack
16,99