Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001
Cecilia de Rafael logo

Beenmode.nl is trots leverancier van Cecilia de Rafael panty's als webwinkel in Nederland. Het prachtige merk heeft de meeste productie in Italie. De superieure prijs-kwaliteitverhouding gaat gepaard met een uitstekende reputatie. Het ruime assortiment en de speciale ontwerpen slaan altijd goed aan bij onze klanten en het algehele winkelende publiek. De grondlegger van het met Cecilia de Rafael is Alvaro Ramon die het merk in 1976 heeft opgericht.

  Filters

Cecilia de Rafael collectie online

Het luxueuze merk Cecilia de Rafael is in 1976 opgericht door Alvaro Ramon en biedt een ruim scala aan panty's en lingerie. Door de uitstekende prijs-kwaliteit- verhouding, het ruime assortiment en de speciale ontwerpen heeft het merk een goede reputatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Italie en vanuit daar wordt ook de meeste productie gedaan. De zorgvuldige selectie van de ontwerpen levert een modecollectie op met prachtige items. Vanuit het hoofdkantoor worden de prachtige producten gedistribueerd naar meer dan 20 landen via vertegenwoordigers, agenten en importeurs.

Cecilia de Rafael exposeert regelmatig op beurzen als de "Internationale Tentoonstelling van Sieraden en Accessoires" in Madrid en de "Salon International de La Lingerie" in Parijs. Sinds kort zijn de prachtige producten van Cecilia de Rafael ook te bewonderen in Rusland te Moskou op de beurs "Textillegprom". Misschien een leuk idee voor een reisje? Mocht dat niet in de planning passen, de pracht producten van Cecilia de Rafael zijn natuurlijk ook te bewonderen in de webshop van Beenmode.nl. Neem gerust een kijkje!

Cecilia de Rafael panty's

De panty's van Cecilia de Rafael zijn bij Beenmode.nl exclusief online verkrijgbaar in verschillende tinten. De panty's zijn van zeer goede kwaliteit en zijn daarom erg populair. Naast de huidkleurige panty's biedt Cecilia de Rafael ook prachtige naadpanty's en fashionpanty's. De panty's zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van maat S tot en met maat XL, zodat er voor iedere dame een perfecte match tussen zit. De naadpanty's zijn perfect voor extra aandacht op de benen. De fijne naad maakt je benen slanker en beter gevormd. Kijk voor jouw perfecte match rustig rond in de webshop van Beenmode.nl.

Cecilia de Rafael kousen 

Ga voor vrouwelijke en sensuele benen met de kousen van Cecilia de Rafael. De kousen leggen de aandacht perfect op uw benen. Bij Beenmode.nl zijn de kousen verkrijgbaar in prachtige kleuren. Met de kousen van Cecilia de Rafael is het niet alleen een feestje om naar te kijken, maar ook zeker een feestje om deze te dragen. Neem een kijkje op Beenmode.nl.

Grote collectie beenmode van Cecilia de Rafael bij Beenmode.nl

Bij Beenmode.nl vind je de exclusieve collectie van Cecilia de Rafael panty's en kousen. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Allemaal van dezelfde geweldige kwaliteit en met hetzelfde fantastische draagcomfort. Neem snel een kijkje in de webshop van Beenmode.nl.

 

Cecilia de Rafael
Cecilia de Rafael Hyde Park  27193    20 denier
Cecilia de RafaelHyde Park
13,95
Cecilia de Rafael Eterno 15 2821  Extra glans Transparant 15 denier
Cecilia de RafaelEterno 15
15,95
Cecilia de Rafael Sevilla Fix 2811  Glans Transparant 15 denier
Cecilia de RafaelSevilla Fix
15,95
Cecilia de Rafael Sevilla Bas Fix 3113  Glans Transparant 15 denier
Cecilia de RafaelSevilla Bas Fix
18,95
Cecilia de Rafael Chester Tight 27.173  Mat Transparant 20 denier
Cecilia de RafaelChester Tight
15,95
Cecilia de Rafael All Colors Chacal 5249  Mat Opaque 50 denier
Cecilia de RafaelAll Colors Chacal
12,95
Cecilia de Rafael Premama Tights 2842  Mat Transparant 40 denier
Cecilia de RafaelPremama Tights
19,95