Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001
Emilio Cavallini logo

Creativiteit en nieuwe technologieën toepassen voor het maken van sublieme beenmode zijn twee activa van Stilnova, Emilio Cavallini, een bedrijf dat werd opgericht in 1970. Emilio Cavallini produceert panty's, kousen en sokken in de breedste zin des woords. 

  Filters

Emilio Cavallini collectie online

Emilio Cavallini staat voor creativiteit en het toepassen van nieuwe technologieën voor het maken van prachtige beenmode.

Emilio Cavallini is de oprichter achter het bedrijf. Deze man heeft Stilnovo gemaakt tot wat het nu is in een van de meest concurrerende bedrijven binnen haar gebied. De Cavallini stijl is bekend als innovatief en vooruitstrevend, het zijn elk seizoen opnieuw weer spectaculaire modetrends geworden.

Gedurende de creatie van een collectie, Emilio Cavallini's gedachte is om beenmode shoppen niet langer een eenvoudig intieme kledingstuk te laten zijn, maar een accessoire, die een aanvulling tot een eenvoudige en persoonlijke outfit speciaal kan maken. Elk seizoen wordt de fashion beenmode collectie opgewaardeerd en zijn de prachtige beenmode artikelen toonaangevend voor vrouwen over de hele wereld. Sinds het begin van Emilio Cavallini en Stilnovo heeft wereldwijde beenmode zichzelf naar een nieuw niveau getild en omgezet wat het dragen van panty's een lonende ervaring maakt.

Emilio Cavallini panty's

Emilio Cavallini produceert onder andere: dames panty'sover de kniekniekousensokken en naadloze kledingstukken. De Emilio Cavallini shoppen lijn is verdeeld in fashion panty'svisnet panty'sjarretels panty'sgedrukte panty'snaad panty's, en metallic look panty's.

Emilio Cavallini
Emilio Cavallini Wild Tights 5B02.1.43   Opaque 80 denier
Emilio CavalliniWild Tights
23,00