Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001
Filodoro logo

Zie, voel en ervaar het verschil van de panty's en kousen van Filodoro. Elegantie en duurzaamheid kenmerken de producten van Filodoro. Ze geven uw benen een onvergetelijke uitstraling die u zich voor jaren zal herinneren. Ga voor eindeloos lange, prachtige en onvergetelijke benen met de elegante panty's en kousen van Filodoro. 

  Filters

Filodoro collectie online kopen

Filodoro is het beenmode panty merk dat wordt opgericht in 1982 in Casalmoro en wordt in 1993 overgenomen door een Amerikaanse multinational. Filodoro is een merk met een lange geschiedenis en een van de meest gerenommeerde merken in de internationale lingerie-industrie. De missie en traditie van Filodoro zijn om met voortdurend onderzoek en studie een maximale kwaliteit te bereiken in de kousen met waarborging van een perfecte pasvorm, duurzaamheid en comfort. En dit is terug te zien in de prachtige panty's en kniekousen van Filodoro. Alle producten worden geproduceerd met lycra en de fijnste garens. Zo komen bij Filodoro panty's en Filodoro kniekousen kwaliteit altijd op de eerste plaats.

Filodoro staat bekend om haar kwaliteit. Je kunt het verschil zien, voelen en ervaren. Met deze slogan heeft het merk Filodoro geschiedenis geschreven. Elegantie en duurzaamheid kenmerken de producten van Filodoro. Uw benen krijgen door de panty's en kniekousen een onvergetelijke uitstraling. Ga voor eindeloos lange, prachtige en onvergetelijke benen met de elegante panty's en kousen van Filodoro. Neem rustig een kijkje in de online webshop van Beenmode.nl en vind daar je perfecte paar online panty's en online kniekousen en laat je inspireren door de Filodoro collectie.

Filodoro panty's

De online panty's van Filodoro kenmerken zich door het klassieke en tijdloze design. De opaque panty's zijn uitermate geschikt voor je alledaagse outfit. Het zijn eenvoudige panty's, maar met een prachtige uitstraling voor het mooiste paar benen. De panty's van Filodoro bevatten vaak een hygiënisch kruisje en een extra versterkt teen gedeelte om ladders te voorkomen. Erg comfortabele panty's dus. Of je nu op zoek bent naar een matte panty, een glans panty, een opaque panty of een feestelijke panty. De online Filodoro collectie biedt het allemaal. Kijk eens rustig rond in de webshop van Beenmode.nl en laat je inspireren door de online Filodoro collectie.

Filodoro pantykniekousen

De online kniekousen van Filodoro zijn net als de panty's tijdloos, elegant en klassiek. Hierdoor zijn de pantykniekousen perfect te combineren en zeer geschikt voor bij je alledaagse outfit. De pantykniekousen zijn vaak voorzien van een speciale comfortband voor extra draagcomfort. Op deze manier blijven de comfortabele pantykniekousen erg goed zitten. Daarnaast hebben de pantykniekousen platte teennaden, erg praktisch en ook comfortabel. De knie kousen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren, patronen en diktes. Ook grote maten pantykniekousen zijn verkrijgbaar bij Beenmode.nl.

Exclusieve online beenmode van Filodoro bij Beenmode.nl

Beenmode.nl biedt je een ruime keuze in Filodoro artikelen zoals panty's en pantykniekousen en nog meer. Doorzoek de webshop eens naar de panty's waar je naar op zoek bent en vind het perfecte paar. Met gratis verzending als u nu boven €20 besteld.

Filodoro
Filodoro Diana 40 C109109  Zijde glans Semi-opaque 40 denier
FilodoroDiana 40
8,95
Filodoro Clio 50 C113478    50 denier
FilodoroClio 50
11,50
Filodoro First 40 Knee-High C110309    40 denier
FilodoroFirst 40 Knee-High
4,50
Filodoro Absolute Summer 8 Autoreggente C109801    8 denier
FilodoroAbsolute Summer 8 ...
10,95