Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001
Lace Laboratory logo

Lace Laboratory-intimi zijn als een stille mantra. Elke ochtend vertellen ze je dat je het beste verdient en dat je het aan jezelf kunt geven. Gedurende de dag herinneren ze je eraan dat jij de touwtjes in handen hebt en de meesteres bent van je lot.

  Filters

Het Lace Laboratory werd opgericht in januari 2018 in Stockholm, na een avond waarop een van de oprichters, Faye, aan haar vriend uitlegde met welk deel van haar garderobe ze nooit helemaal tevreden was - haar ondergoedlade. Haar lingerie was ofwel te oud, te oncomfortabel of gewoon te duur om casual te dragen.

Jarenlang voelde ze zich gewoon niet goed gekleed of tevreden met wat ze onderaan droeg, en de zeldzame keren dat dat wel zo was, waren meestal op "speciale gelegenheden".

Uiteindelijk kwam het neer op mooie, comfortabele, hoogwaardige lingerie als een luxe.

En dus stelde Faye een eenvoudige vraag: "waarom zou je compromissen moeten sluiten wat betreft kwaliteit, ontwerp of prijs om je comfortabel, stijlvol of goed gekleed te voelen in je lingerie, wanneer slipjes een essentieel onderdeel zijn van de dagelijkse garderobe van elke vrouw?".

Samen met haar medeoprichter Felicia ging Faye aan de slag om 's werelds beste slipjes te creëren - en dit markeerde het begin van onze reis met Lace Laboratory.

Je kunt je afvragen of intiem ondergoed deze kracht heeft. Dat hebben ze wel als ze aanvoelen als een comfortabele tweede huid en doordacht zijn ontworpen om elke vorm te verbeteren. Zo kun je elke dag beginnen met een positieve instelling en dat is waarom we Lace Laboratory zijn gestart in 2018. We willen dat elke vrouw zich in controle voelt en als de allerbeste versie van zichzelf.

Maar we hebben niet alle antwoorden. Door jou te betrekken bij de ontwikkeling van onze producten kunnen we blijven inspelen op de lacunes in je huidige lingeriecollectie. Samen zullen we een wereld van kanten ondergoed opbouwen dat als een droom past en een dagelijkse golf van vertrouwen en empowerment stimuleert.

We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis van zelfontdekking voort te zetten.
Lace Laboratory
Lace Laboratory High Waist Brazilian HWB
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
Lace LaboratoryHigh Waist Brazilian
30,00
Lace Laboratory Lace Thong LL LAC
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
Lace LaboratoryLace Thong
22,00
Lace Laboratory High Waist Thong LL HWT
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
Lace LaboratoryHigh Waist Thong
26,00