Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001
Rosemunde logo

De essentie van Rosemunde is geworteld in Scandinavische waarden, waar romantiek en vrouwelijke dynamiek samenkomen. Het bedrijf is gebouwd op het creëren van prachtige kleding die makkelijk te dragen is, zoals onze bekende zijden hemdjes, vestjes en fijne breisels. Functionaliteit en vrouwelijkheid vormen de basis van elk stuk met de Rosemunde-naam, en bieden vrouwen dat luxe gevoel - elke dag.

  Filters

Rosemunde: Luxe voor Elke Dag, Sinds 2004

In 2004 werd Rosemunde opgericht met als doel alle vrouwen een gevoel van "dagelijkse luxe" te bieden. De belichaming van deze dagelijkse luxe is ons iconische zijden topje, dat zijn debuut maakte in 2004, het jaar van de oprichting van Rosemunde. Voor onze zijden essentials maken we enkel gebruik van de allerfijnste zijde, met een mix van 70% zijde en 30% katoen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je huid kan ademen en je lichaamstemperatuur reguleert, zodat je warm blijft in de kou en koel in de warmte. Onze Rosemunde zijden topjes worden naadloos gebreid, wat resulteert in een perfecte pasvorm voor elke lichaamsvorm en een hoog niveau van comfort.

In 2012 onderging Rosemunde een herlancering van het merk, wat resulteerde in een fase van sterke ontwikkeling. Hoewel we trouw blijven aan eerdere stijlen, hebben onze collecties zich in de loop der jaren ontwikkeld. Tegenwoordig presenteren we vier keer per jaar nieuwe collecties, met nieuwe versies en combinaties van onze klassieke stijlen. Van tijdloze zijden topjes tot luxueuze zijden jurken, elegante blouses en unieke shirts - elk detail is met zorg vervaardigd om te schitteren. Rosemunde blijft trouw aan zijn kernwaarden, terwijl we ons aanpassen aan internationale modetrends. De levensader van Rosemunde is dagelijkse luxe, met de onwrikbare missie om een "gevoel van luxe - elke dag" te leveren.

Een mijlpaal werd bereikt met de opening van de eerste Rosemunde-winkel in Raffle City, Beijing. Deze winkel bevindt zich te midden van andere bekende internationale modemerken, wat zorgt voor een visueel aantrekkelijke winkelervaring.

De jubileumcollectie "Nu & Dan", die werd gelanceerd in de herfst van 2014, belichaamt de kernwaarden van het merk en viert een eeuw van dagelijkse luxe. Deze exclusieve collectie introduceert tien unieke stukken die de romantische en vrouwelijke dynamiek van Rosemunde weerspiegelen.

In oktober 2015 opende Rosemunde trots zijn vlaggenschipwinkel in Kopenhagen. Deze prachtig ingerichte winkel op Jægersborg Allé 35 biedt een inkijk in het volledige Rosemunde-universum - van elegant kant tot zijden topjes, schoenen, tassen en een kledinglijn voor meisjes.

Samen met de FALL 2016-collectie introduceerde Rosemunde een nieuwe tassencollectie. Van kleine tasjes tot clutches en ruime shoppers, deze tassen combineren elegante ontwerpen met tijdloze aantrekkingskracht, terwijl functionaliteit centraal staat.

De aanwezigheid van Rosemunde in China groeide verder, met de opening van de 10e winkel in augustus 2016. Deze winkel, gelegen aan de drukke Pedestrian Street van Nanjing Road, was de eerste mono-brand winkel van Rosemunde in Shanghai.

Japan verwelkomde het eerste shop-in-shop concept van Rosemunde in Tokyo, gevestigd binnen het warenhuis Tokyo-Honten, te midden van andere gerenommeerde internationale modemerken.

Ter ere van 15 jaar "dagelijkse luxe" vierde Rosemunde zijn mijlpaal met het iconische zijden topje, dat met zijn prachtige vintage kanten rand een harmonieus samenspel van functionaliteit en vrouwelijkheid belichaamt. Dit geliefde kledingstuk blijft een favoriet bij vrouwen over de hele wereld en belooft seizoen na seizoen blijvende luxe.
Rosemunde
Rosemunde Strap Top 4217
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
RosemundeStrap Top
59,00
Rosemunde Organic Top With Lace 4831
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
RosemundeOrganic Top With Lace
39,90
Rosemunde Rib Knitted Silk Top 5182
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
RosemundeRib Knitted Silk Top
49,90
Rosemunde Iconic Silk Top 5205
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
RosemundeIconic Silk Top
49,00
Rosemunde Silk Top With Round Neckline 5357
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
RosemundeSilk Top With Round Neckline
49,00
Rosemunde Blouse With Lace 5369
Nieuwe collectie
Thumb for favorites
RosemundeBlouse With Lace
79,00
Rosemunde V-neck Lace Top 4220
Thumb for favorites
RosemundeV-neck Lace Top
59,00