Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001
SiSi logo

Het Italiaanse beenmodemerk SiSi maakt glamorous panty's en kousen voor dames. De producten van SiSi zijn van sterk geweven kwaliteit, maar toch erg vrouwelijk en zeer stijlvol. SiSi maakt gebruik van een unieke samenstelling van de stof en streeft daarmee naar optimaal draagcomfort. De producten van SiSi zijn geschikt voor iedere gelegenheid en geven een fashionable, maar chique uitstraling. 

  Filters

SiSi collectie online

SiSi is een glamorous Italiaans beenmode merk dat al jaren bekend staat om haar vrouwelijke stijl en sterke kwaliteit. De SiSi beenmode collectie is op een speciale manier geweven, waardoor ladders zoveel mogelijk uitblijven. Ook streeft SiSi naar optimaal draagcomfort door gebruik te maken van unieke stofsamenstellingen. SiSi beenmode voldoet aan alle verwachtingen van sophisticated vrouwen, of zij nu op zoek zijn naar een functionele panty of een feestelijke panty.

SiSi panty's

De panty's van SiSi staan bekend om haar klasse en perfectie. Je kunt het verschil van een SiSi panty niet alleen zien, maar ook voelen. Je benen krijgen door de panty's van SiSi een geweldige uitstraling. Ga voor eindeloos lange, prachtige en klassieke benen met de elegante panty's van SiSi. Het zijn eenvoudige panty's, maar met een prachtige uitstraling voor het mooiste paar benen. Of je nu op zoek bent naar een matte panty, opaque panty, hoogglanzende panty of corrigerende panty. De online SiSi collectie biedt het allemaal. Kijk eens rustig rond in de webshop van Beenmode.nl en laat je inspireren door de prachtige producten van SiSi

SiSi kousen

De online SiSi kousen stralen luxe uit en geven uw benen een fascinerende uitstraling. Hold up kousen, transparante kousen, sexy kousen, chique kousen, naad kousen of kanten kousen. SiSi heeft voor ieder paar benen een geschikt paar! Naar wat voor speciale kousen u ook op zoek bent, Beenmode.nl heeft het in haar assortiment. Neemt u gerust een kijkje in onze webshop!

SiSi pantykniekousen

De online kniekousen van SiSi zijn net als de panty's elegant, chique en tijdloos. Hierdoor zijn de pantykniekousen perfect te combineren en zeer geschikt voor bij iedere outfit. De pantykniekousen zijn vaak voorzien van een speciale comfortband voor extra draagcomfort en geen knelling. De pantykniekousen hebben vaak platte teennaden. De panty knie kousen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren, patronen en diktes. Je vindt de uitgebreide SiSi collectie in de webshop van Beenmode.nl.

Exclusieve online collectie beenmode van SiSi bij Beenmode.nl
Beenmode.nl biedt u een ruime keuze SiSi panty's, kousen, pantykniekousen en nog meer. Doorzoek de webshop eens naar de panty's waar je naar op zoek bent en vind jouw perfecte paar. Met gratis verzending als u nu boven €20 besteld.

SiSi
SiSi Minicity 15 - 2 paar SI209 Glans Transparant 15 denier
Thumb for favorites
SiSiMinicity 15 - 2 paar
5,95
SiSi Style 15 45SI Zijde glans Transparant 15 denier
Thumb for favorites
Rating product1 review(s)
SiSiStyle 15
7,95
SiSi Nude 20 SI1299 Mat Transparant 20 denier
Thumb for favorites
Rating product6 review(s)
SiSiNude 20
9,95
SiSi Queen 20 90SI Zijde glans Transparant 20 denier
Thumb for favorites
Rating product2 review(s)
SiSiQueen 20
9,95
SiSi Style 40 60SI Zijde glans Transparant 40 denier
Thumb for favorites
Rating product3 review(s)
SiSiStyle 40
8,95
SiSi Queen 40 80S Zijde glans Semi-opaque 40 denier
Thumb for favorites
SiSiQueen 40
13,95
SiSi Pantacollant Sweet 200 Y156 Zijde glans Opaque 200 denier
Thumb for favorites
SiSiPantacollant Sweet 200
29,95
SiSi Style 20 20SI/SI41  Transparant 20 denier
Thumb for favorites
Rating product1 review(s)
SiSiStyle 20
7,95
SiSi Activity 50 SI50 Mat Transparant 50 denier
Thumb for favorites
SiSiActivity 50
9,95
SiSi Fascino 20 SI65 Mat Transparant 20 denier
Thumb for favorites
SiSiFascino 20
8,95
SiSi Fascino 8 SI879 Mat Transparant 8 denier
Thumb for favorites
SiSiFascino 8
7,95
SiSi Miss 20 SI49 Zijde glans Transparant 20 denier
Thumb for favorites
SiSiMiss 20
6,96
SiSi Miss 15 SI52 Zijde glans Transparant 15 denier
Thumb for favorites
SiSiMiss 15
4,80