Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 35,-
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Snelle levering, mooi assortiment, persoonlijke boodschap bij bestelling.

Verbeterpunten: Geen, alles perfect
22-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Makkelijk te bestellen. Snelle levering waarbij alles klopt, leuk het handgeschreven briefje erbij
21-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Persoonlijk briefje bij de bestelling! Snelle levering!
21-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snele levering, en goede sevice! Houden zo!
21-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Zeer behulpzaam, snel, correct, vriendelijk

Verbeterpunten: Ik kan er geen bedenken. Ik word hier al jaren top behandeld.
21-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Heel snel, keurig verpakt. Ruime keuze.

Verbeterpunten: Geen
21-02-2019
Beoordeling: 4 / 5
Fijn en betrouwbaar. En dat handgeschreven kaartje geeft nét dat beetje meer wat je bij een andere online zaak niet krijgt. En...een snelle levering! Ben dik tevreden

Verbeterpunten: Geen!
20-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Mooie collectie, snelle levering
20-02-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Betaalbaar en snelle levering
20-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering!
20-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
snelle service en als iets niet meteen geleverd kan worden, nemen ze heel correct contact met je op. Al meerdere keren iets besteld en ben er heel tevreden over.
19-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snel, en goed uitgevoerd.

Verbeterpunten: geen
19-02-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Supersnelle levering en netjes verpakt

Verbeterpunten: Geen
19-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Zorgen voor snelle levering. Nette verpakking. Prettig prijzen.

Verbeterpunten: Nvt
19-02-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
snelle levering
19-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Zeer klantgericht. Bij een bestelling was er iets fout gegaan, 1 stuk niet opgestuurd. Bij contact met de klantenservice is dit gelijk opgelost.

Verbeterpunten: geen
18-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en het enige adres waar compressiepanty's in het donkerblauw te verkrijgen zijn. Bij de overige winkels zijn alleen zwart en huidkleur te koop.

Verbeterpunten: Ik kan er geen verzinnen.
18-02-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering

Verbeterpunten: Ik had de verkeerde kleur gekregen.
18-02-2019
Beoordeling: 3.5 / 5
Snelle service

Verbeterpunten: Geen
17-02-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle goede service
17-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Alles war goed.
15-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Opvallend leuk contact. Perfect verzorgde bestelling met handgeschreven welkomstkaart. Hoewel ik op de dag van bestelling eerst nog een mail kreeg met de mededeling dat het artikel even niet op voorraad was maar zo spoedig mogelijk zou worden nageleverd, lag het pakje toch de volgende dag al in de brievenbus. Volgens mij hebben ze het gauw bij een concurrent weggehaald. Als dat geen service is, wat dan wel!

Verbeterpunten: Geen verbeterpunten voor het bedrijf, maar wel voor mezelf: zoveel mogelijk items aanschaffen!
15-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service, persoonlijke benadering.

Verbeterpunten: Geen.
14-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Leuk altijd het handgeschreven briefje erbij! Snelle levering en goede communicatie bij eventuele nalevering!
14-02-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitgebreid assortiment Snelle reactie op mails persoonlijke benadering producten netjes ingepakt

Verbeterpunten: nog niet kunnen vinden.
14-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Groot assortiment, mooie merken/producten. Goede service

Verbeterpunten: Niet
13-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Perfected levering, Stel,duidelijk
13-02-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Mooie panty's, geweldige kortingen, zeer vriendelijke service. Duidelijke maattabellen. Altijd snel geleverd.
13-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Zeer snelle verzending en met oog voor detail verpakt. Wat ik als klant enkel appreciëren kan is het briefje erbij. Dat vind ik enorm attent.
13-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
geen , gewoon een goed bedrijf
12-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Super snelle levering. Grote keuze op de website
12-02-2019
Beoordeling: 5 / 5
Goed te bereiken bij vragen, vriendelijk. Snelle afhandeling.

Verbeterpunten: -
12-02-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,5
7483 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten