Gratis verzendingGratis verzending vanaf 30,-
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Super

Verbeterpunten: Zo doorgaan
11-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Perfecte service met een persoonlijk tintje
11-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Super levering met persoonlijke aanpak. Zr tevreden!

Verbeterpunten: Geen
11-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Fijne knie kousjes, goede verzorging de kousen zal ik altijd bestellen
11-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
goede service
11-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Goede webshop, duidelijk. Goed verzorgde levering.
11-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Zeer persoonlijke reactie na mijn bestelling en vraag over de 0%-BTW en dat komt niet vaak meer voor tegenwoordig en vindt het een zeer groot plus-punt waard hoor!!!

Verbeterpunten: Zo persoonlijk mogelijk doorgaan en zorgt weer voor nieuwe bestellingen van de desbetreffende klanten.
10-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer persoonlijk, handgeschreven kaartje waarin je als nieuwe klant wordt begroet, zelfs bij kleine bestelling.
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Nette webwinkel. Keurig verpakt en vlot verstuurd. Product was ook goed.
10-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Mooie panty?s en snelle levering

Verbeterpunten: Geen
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Prima prijs kwaliteit verhouding en super snelle levering in een keurige verpakking

Verbeterpunten: Zou ik niet weten. Ga zo door top!
10-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Alles, goede service, snelle levering en altijd attent kaartje bij de bestelling

Verbeterpunten: Ga vooral zo door!
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Ik werd zelfs gebeld dat een bepaald product niet meer leverbaar was. Er werd een alternatief voorgesteld. Echte service. Top.
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Klantenservice die je graag meehelpt. Snelle verzending in degelijke verpakking.

Verbeterpunten: Nvt
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Direct na bestelling telefonische reactie welke cadeautjes wel en welke niet ingepakt moesten worden. En supersnelle levering.

Verbeterpunten: Heb ik niet, topservice
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en mooie collectie.
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, Vriendelijk kaartje erbij .....en kleine attentie. Erg leuk
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service. Overzichtelijke website.

Verbeterpunten: -
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Alles prima!

Verbeterpunten: N.v.t.
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
super klant gericht en persoonlijke snelle afhandeling

Verbeterpunten: geen, is gewoon goed
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Goede site, persoonlijke klantbenadering!

Verbeterpunten: Ter info: ik kreeg van jullie bericht dat m?n bestelling diensdag geleverd zou worden maar het was er pas woensdag. Het is niet erg, maar persoonlijk denk ik f het moet kloppen, f liever geen mededeling over de levering.
09-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering en zeer mooie kwaliteit!

Verbeterpunten: Geen
09-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering

Verbeterpunten: Info wanneer artikel die niet op voorraad is, wel verzonden worden
09-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle verzending, het handgeschreven kaartje bij het pakketje geeft er een leuke persoonlijke touch aan, heel netjes en verzorgd ingepakt, er wordt aandacht aan gegeven

Verbeterpunten: Ga zo door!
08-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
goede service, goede levering in een mooie verpakking met leuk opschrijfboekje!

Verbeterpunten: geen
07-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Prima levering en een leuk persoonlijk manuscriptje er bij. Artikel in prima staat

Verbeterpunten: Ik zou het niet weten
07-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Zelfs met St.Klaas razend snel
07-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Fijne website, persoonlijk briefje bij de levering, snelle levering

Verbeterpunten: Betere communicatie over de kortingsactie. Tijdens black friday werd er geadverteerd met btw vrij winkelen, maar uiteindelijk ging er maar 17,35% korting af, beetje jammer.
07-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
altijd goed.
07-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Goede producten, snelle levering

Verbeterpunten: ?
07-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Duidelijke website, snelle levering
07-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle service en persoonlijk berichte
07-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Grote sortering,snelle levering,altijd persoonlijk handgeschreven erbij,top!

Verbeterpunten: Geen
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en vriendelijke service. Hartelijk dank lieve mensen van Beenmode.nl!
06-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer goed geholpen, super service, dankjewel!
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,5
7074 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten