Gratis verzendingGratis verzending vanaf 30,-
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
snelle levering , goed verpakt een aanrader deze firma!

Verbeterpunten: ik ben voor 100% tevreden.
19-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Kwalitatief goede producten, snelle verzending en veel aandacht voor de klant. Zeer klantvriendelijk.
19-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden over de persoonlijkheid en werkwijze van beenmode

Verbeterpunten: Ga zo door
19-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering. Altijd een persoonlijk briefje erbij heel leuk.
18-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede website, duidelijke maatinformatie, groot assortiment en persoonlijke aandacht: nav een vraag die ik bij de bestelling stelde werd ik direct gebeld.

Verbeterpunten: Mijn maat is nogal eens uitverkocht.
18-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede service, pakket was vertraagd, medewerker lette op en belde toen het in de brievenbus lag. Ik ben niet mobiel, dus heel fijn.
18-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Ruime keus, snelle levering en keurig netjes ingepakt

Verbeterpunten: Geen
18-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
grote collectie, snelle levering, goed verpakt
18-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Service en communicatie ie heel goed. Wat ik heel erg waardeer is de persoonlijke noot in de vorm van een briefje bij mijn bestelling
18-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
klantvriendelijk, altijd leuk bedankje bij bestelling snelle levering leveren op tijd goeie keurige verpakking

Verbeterpunten: niks, vooral zo doorgaan
18-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Tot nu toe ziet het geleverde er goed uit. Heb het nog niet gedragen , kan dus nog niet zeggen of de kwaliteit goed is. De levering was erg snel.
18-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle reactie op vragen.

Verbeterpunten: Duidelijker zijn of iets wel of niet op voorraad is. Laatste keer lang moeten wachten terwijl dit niet stond aangegeven. Wel netjes afgehandeld.
17-10-2018
Beoordeling: 3.5 / 5
Perfect verzorgd, tot en met handgeschreven kaartje

Verbeterpunten: Tot op heden, geen
17-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Prima keus,snelle levering!

Verbeterpunten: Misschien de zoekfunctie iets verbeteren,ik kon na mijn keuzes ingevoerd te hebben geen "go"button vinden.
17-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en hoge kwaliteit
17-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Goede service. Ook ruilen...geen probleem.
17-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Persoonlijk briefje Snelle verzending Groot assortiment

Verbeterpunten: Geen
17-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service Fijne producten Persoonlijke benadering via mail na vragen
17-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, door brievenbus. Lief handgeschreven kaartje erbij. Goed assortiment.

Verbeterpunten: Ik zou het niet weten. Meer in grote maten?
16-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Leuke persoonlijke noot bij mijn bestelling!

Verbeterpunten: verzending erg laat, maar weet niet of dat door jullie bedrijf komt
16-10-2018
Beoordeling: 3.5 / 5
Snelle levering!

Verbeterpunten: Geen. De gehele bestelling is goed verlopen.
16-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel attent en verzorgd
16-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
overzichtelijke website, snelle levering, keurig verzorgd ingepakt met een persoonlijke note!
16-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering en prima verpakt .

Verbeterpunten: Tot nu toe geen verbeter punten .
15-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
snelle en betrouwbare levering goede kwaliteit groot assortiment
15-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Komen afspraken na zoals beloofd op de website.
15-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Snel en leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Verbeterpunten: Geen, misschien meer kortingcodes.
15-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle service, goede kwaliteit producten en mooie producten

Verbeterpunten: Ga zo door
15-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Veel keuze en snelle levering
15-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede en snelle bezorging

Verbeterpunten: Niet bekend
15-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Top service Duidelijk en snel

Verbeterpunten: Nvt
15-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Supersnelle levering en heel netjes verpakt. Zeer persoonlijke behandeling, bij iedere bestelling zit altijd een persoonlijk, handgeschreven bedankkaartje met elke keer een andere lieve tekst.
15-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en correcte afhandeling.
15-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Wat je besteld krijg je ook, met altijd een vriendelijk geschreven briefje

Verbeterpunten: Geen enkele...blijf zoals jullie nu zijn.
14-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Goede en duidelijke website, goede communicatie en perfecte levering.
14-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,4
6600 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten