Gratis verzendingGratis verzending vanaf Ä 35,-
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Snelle levering, keurig verpakt, door de brievenbus.
22-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Top service! Super mooi verpakt!
21-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle verzending, prima geprijsd!
21-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, goeie kwaliteit
21-05-2019
Beoordeling: 4 / 5
Product voldeed aan de verwachting. Met zorg ingepakt en ook leuk: handgeschreven welkomstboodschap!

Verbeterpunten: Geen
20-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle en nette levering.
20-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Perfecte service, kan niet anders zeggen...
19-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snel bezorgd en met een persoonlijk tintje.
19-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Hele snelle snelle reactie in verband met een fout in het breiwerk van een paar Falke wandelsokken. Binnen 3 dagen na het opsturen van de kapotte sokken had ik al een nieuw paar in huis.
18-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Goede service, duidelijke informatie op de web site, snelle levering, bestelbedrag voor gratis levering is heel redelijk
16-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
goede snelle service en altijd een persoonlijke handgeschreven groet erbij.
16-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering en keurig verpakt.

Verbeterpunten: Mogelijkheid tot keuze van flexibele verpakking, zodat het ook in een brievenbus past, die niet in een deur zit.
16-05-2019
Beoordeling: 4 / 5
Perfect, super!!!!! Uiterst tevreden!
15-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Zeer klantvriendelijk. Ik werd nog gebeld omdat ik voor panties 2 verschillende maten (per abuis) had ingevuld
15-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering, ik had een aanpassing nadat ik mijn bestelling had geplaatst via de klantenservice werd dit direct geregeld. Leuke handschreven kaart in de doos.

Verbeterpunten: Geen
15-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
14-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering!
13-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering van het product en netjes verpakt.
13-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Alles

Verbeterpunten: Zo blijven!
13-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Zeer snelle en correcte afhandeling van product

Verbeterpunten: Nee
13-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering en een supervriendelijke service!
12-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, groot aanbod en goede kwaliteit.
12-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,5
7860 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten