Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Heren: Sportsokken

De heren sok is een kledingstuk wat aan de voet gedragen wordt. Het beschermen van de voet tegen de kou is de voornaamste functie van de sok, maar ook de wrijving die door de schoen wordt veroorzaakt wordt verzacht door de sportsok. De laatste jaren worden ook sportsokken steeds comfortabeler, modieuzer en belangrijker voor een...

Lees meer

Sportsokken online kopen

De heren sok is een kledingstuk wat aan de voet gedragen wordt. Het beschermen van de voet tegen de kou is de voornaamste functie van de sok, maar ook de wrijving die door de schoen wordt veroorzaakt wordt verzacht door de sportsok. De laatste jaren worden ook sportsokken steeds comfortabeler, modieuzer en belangrijker voor een outfit. 
 

Online heren sportsokken bestellen bij Beenmode.nl

 

 
De juiste sportkleding kan bij een echte sportman natuurlijk niet ontbreken, en dit geldt uiteraard ook voor sport sokken. Tegenwoordig is er voor bijna iedere sport een specifiek paar sport sokken verkrijgbaar met aan de sport aangepaste specifieke zones om het comfort van je voeten tijdens het sporten te verhogen en de kans op blessures te verminderen. Denk hierbij aan enkelversteviging in tennissokken, een dik inzetstuk bij heren ski sokken en een goede verdeling van drukpunten bij running sokken. Zo wordt het draagcomfort van de sportsokken tijdens het sporten aangenamer gemaakt en zijn je voeten in staat tot het uiterste te gaan! Bestel nu je sportsokken online bij Beenmode.nl.
 
Ben je op zoek naar een perfect passend paar sport sokken zodat je voeten het zo comfortabel mogelijk hebben tijdens die zware uurtjes in de sportschool, het zwoegen op de tennisbaan, het afdalen van de piste of tijdens een zware wandeling? Bij Beenmode.nl vind je een uitgebreide online collectie sport sokken zodat je al je sport sokken online kan vinden, het gemak van een webshop ervaart en zo tijd over houdt om een extra rondje te doen.
 
Uitgebreide collectie sportsokken 
Of je nu op zoek bent naar wandel sokken, hardloop sokken, running sokken, ski sokken, tennis sokken, naadloze sokken, lange sportsokken of grote maten sport sokken. Bij Beenmode.nl kies je altijd uit een ruime collectie sport sokken. Met FALKE sokken en Bonnie Doon sport sokken wordt ervoor gezorgd dat de kwaliteit van onze sport sokken uitstekend is zodat je sport sokken intensief gebruik onderhevig zijn en je extra lang kunt genieten van de comfort van je sport sokken. Elke sok heeft zijn specialiteit. Zo zijn de heren ski sokken perfect voor de strenge winterse kou, geven tennissokken extra hydratatie, en sluiten hardloop sokken goed aan bij de demping van uw schoen. De perfecte sportsokken vindt u bij Beenmode.nl!
 
Kwalitatieve sportsokken van topmerken, de volgende werkdag binnen 
Omdat wij het belangrijk vinden om kwaliteit te leveren, werken wij met zorg aan het uitzoeken van nieuwe producten. Onze sportstokken zijn dan ook van hoge kwaliteit. Ze zijn van het merk FALKE, dat onder andere gespecialiseerd is in sportsokken. Wanneer u de sportsokken voor 17.00 uur bestelt, liggen ze de volgende dag nog bij u op de deurmat.