Gratis verzending43 jaar ervaring
Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf - Klantenservice 9,3
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26358 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Ruilen

Zodra wij uw zending ontvangen en gecontroleerd hebben, ontvangt u een mail. Als u voldoet aan alle ruilvoorwaarden (deze vindt u hier), ontvangt u het nieuwe artikel binnen twee werkdagen. Hiervoor betaalt u geen verzendkosten.
Let op: De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.
 
Ruilen bij onze vestiging (alleen op afspraak)
Woont u in de buurt van Beenmode.nl, dan kunt u uw artikel natuurlijk ook bij onze vestiging ruilen. Op deze manier betaalt u geen portokosten voor de retourzending.

Wij zijn gevestigd aan de Driehoeven in Haaren (Noord-Brabant). Wilt u het artikel ruilen bij onze vestiging? Laat ons dat dan even per mail of telefonisch weten. Wij zorgen er dan voor dat het nieuwe artikel voor u klaarligt!
Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigt onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten