Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Ruilen

 
  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Bedenk termijn van 30 dagen
  • Binnen 14 dagen na ontbinding uw geld retour
Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het artikel toch niet helemaal wat u ervan verwacht? Dit gaan we samen met u in orde maken. U hoeft alleen deze twee stappen te doorlopen.

  Gelieve uw artikelen te ruilen via het retourportaal; verder hebben we niet veel meer van u nodig. Het ruilproces via ons portaal is eenvoudig en intuïtief.

Heeft u geen printer tot uw beschikking? Geen probleem. Laat het retourlabel zien bij een verzendpunt en ze regelen het voor u.

  Geef uw zending af bij een verzendpunt van PostNL of DHL afhankelijk van uw retourlabel. We houden u op de hoogte van de retour per mail en in uw account. 

Zodra wij uw zending retour ontvangen en gecontroleerd hebben, ontvangt u een mail. Het nieuwe artikel dat u via ons portaal heeft doorgeven wordt automatisch verzonden. Als u voldoet aan alle ruilvoorwaarden (deze vindt u hier), ontvangt u het nieuwe artikel binnen twee werkdagen. Wij hanteren gratis verzending vanaf 39 euro, voor het retourzenden zijn we genoodzaakt 3,95 te rekenen voor een brievenbus zending en 5,95 voor een pakketzending. Dit bedrag houden we in op het terug te storten bedrag. 
 
Ruilen bij onze vestiging (alleen op afspraak)
Woont u in de buurt van Beenmode.nl, dan kunt u uw artikel natuurlijk ook bij onze vestiging ruilen. Op deze manier betaalt u geen portokosten voor de retourzending.

Wij zijn gevestigd aan de Driehoeven in Haaren (Noord-Brabant). Wilt u het artikel ruilen bij onze vestiging? Laat ons dat dan even per mail of telefonisch weten. Wij zorgen er dan voor dat het nieuwe artikel voor u klaarligt!