Gratis verzendingBetrouwbaar verzonden met PostNL
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
23236 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Prachtige sokken en kousen en snelle service
Ruim assortiment en kon alles wat ik nodig had makkelijk vinden en bestellen. Prachtige kwaliteit zeer tevreden
19/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Binnen 1 dag na bestelling geleverd netjes verpakt, gewoon top
19/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed!
De panties arriveerde snel! En alles zag er goed uit.
18/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Alles keurig volgens afspraak afgehandeld.
Geleverde artikelen zijn van prima kwaliteit.
18/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede service.
Duidelijke en uitgebreide uitleg over het type panty en draagcomfort, wat het uitzoeken en kiezen erg gemakkelijk maakt. Veel producten komen als briefpost zodat je geen dagdeel hoeft uit te plannen, ideaal!
18/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed met 1 minpunt
Goed, snel en netjes. Enige (vrij grote) minpunt vind ik de manier van retourneren. Dan moet je eerst zelf frankeren. Graag een gefrankeerde retoursticker of gratis terugsturen!
18/04/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Snelle levering, keurig verpakt
Mooi aanbod, snelle levering, keurig verpakt!
18/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima webshop. Prima keuze en prima snelle bezorging
Ja, dat is eigenlijk het bovenstaande wat ik geschreven heb. Prima webshop dus.
18/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Uitstekend
18/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed.
Heel snel en goed weet niet wat ik nog meer kan zeggen Groeten Pauloen
17/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uiterst vriendelijke en nette bediening en te woord staan. Ook zeer behulpzaam
Altijd een gezellige wens/groet bij het verzonden pakket. Duidelijke en geduldige uitleg bij vragen. Zeer correcte afhandeling en verzorging.
16/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed service!!
Prima en zeer nette aflevering van het gekochte artikel. Zeker voor herhaling vatbaar.
16/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer snelle levering en netjes verpakt
Zeer uitgebreide collectie. Snelle levering en zeer keurig verpakt. Top!!!
16/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Service is fantastisch
Ondanks verlopen van retourperiode, toch een niet gedragen panty terug kunnen sturen! Fijn dit persoonlijke contact
15/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en netjes geholpen.
Was keurig verpakt en zag er goed uit
15/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede service en netjes verpakt
Gelijk gereageerd en verstuurd.
15/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige snelle service
Prima collectie snelle service keurig verpakt.
15/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super snelle levering
Eind van de middag besteld maar meteen de volgende dag in huis.
15/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Netjes op tijd
15/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en breed assortiment
Er is een breed assortiment. Zowel voor volwassen als kinderen. Je kan makkelijk de juiste beenmode vinden met behulp van de filter instellingen.
15/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle service, goede kwaliteit.
Goede ervaring. Snelle verzending. Goede kwaliteit!
14/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Alles keurig in orde. Ook toen panty niet meer leverbaar was, kreeg ik keurig bericht en keuze aanbid van andere.
14/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Fijn spul
Kreeg de bestelling in 2x, verder prima. Ik weet nooit of je sokjes nou kleiner moet bestellen, zodat ze beter blijven zitten of gewoon je maat. Dat kon ik nergens op de site vinden.
14/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Aandacht voor de klant
Ik heb in de loop der jaren vele malen bij Beenmode.nl besteld en van hen geleverd gekregen, vaak met een persoonlijk woord. In een zin: Doen altijd wat er beloofd wordt.
14/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Fijne site, duidelijk, goede prijs/kwaliteit verhoudingen, makkelijk te bestellen, snelle levering, keurig verpakt, alleen maar lof!
13/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Keurig pakket ontvangen.
Mijn bestelling bij Beenmode.nl is netjes en volgens afspraak op tijd bezorgd.
13/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
super
top
12/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Levering was snel en kwaliteit was prima
12/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Prima en snelle service altijd. Netjes en met aandacht ingepakt.
12/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ben zeer tevreden, snelle levering, super!
Ik ben zeer tevreden. De bestelling werd snel bezorgd.
12/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
goed !
mijn eigen merk kousen , snel geleverd !
12/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Positief over product (Giesswein sloffen), goed geholpen en service is top!
Giesswein sloffen besteld, goed advies gekregen over de maat, zeer vriendelijk personeel en de service is top!
12/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
service verslapt
Had goede ervaringen in het verleden maar bemerk dat de levertijden en voorraden erop achteruit gaan. Er staat een artikel op nalevering staan maar deze is volgens de website gewoon leverbaar. Ander artikel heeft een levertijd van 15-20 dagen , ben benieuwd wanneer deze komt. Ben voor sommige artikelen nu uitgeweken naar een andere leverancier, helaas !
11/04/2021
Beoordeling: 2.5 / 5
Snelle levering goed product
Super
10/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Ruime keuze, product werd snel geleverd
10/04/2021
Beoordeling: 4 / 5
Betrouwbaar en snel
Netjes verpakt, fijn dat het door de brievenbus past. Bij het openmaken voelt het als een cadeautje waar zorg aan besteed is, met handgeschreven kaart waarop mij veel plezier met de aankoop gewenst wordt. Super attent
09/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed en snel
Ook telefonisch goed te woord gestaan, toen mijn betaling niet direct lukte. Alleen de postbode heeft enorm staan proppen om de doos in mijn brievenbus te stoppen. Ligt ook aan mijn brievenbus :)
09/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
fantastisch
zorgvuldig ingepakt en verzonden, zeer snel geleverd.
09/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
uitstekende service
Snel ontvangen wat ik hadbesteld
08/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Mooie panty?s
Mooie panty?s en ruime keuze
08/04/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snel en correct
De bestelling binnen 3 dagen in huis!
08/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend!
De dag naar het plaatsen van de bestelling het pakket al in huis!
08/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede service
Mijn pantys werden snel geleverd, en ook de nalevering heeft niet lang op zich laten wachten.
08/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top zoo in huis!
Geen account aanmaken !! Pfff gelukkig
07/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle en goede service
Goed
07/04/2021
Beoordeling: 4 / 5
Top!
Snelle, correcte levering.
07/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne website
Makkelijk te bestellen en snel levering
06/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Topverkoper
Super snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden
06/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Uitgebreide keuze, snelle service
06/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super en correcte service...
Na een bestelling gedaan te hebben en hier vervolgens een vraag over had werd dit uiterst correct en dezelfde dag nog opgelost. Dank hiervoor
06/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,3
23236 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten