Gratis verzendingBetrouwbaar verzonden met PostNL
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
23672 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Snel , accuraat en vriendelijk
Niets op aan te merken, alles volgens verwachting
22/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super service, snelle levering
Snelle levering, mooie producten. Ook perfecte retour service, vlot geregeld en een goede communicatie!
22/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Netjes en correct
Ik heb de juiste informatie over de bestelling en het afleveren gekregen. Vooral het niet thuis hoeven zijn om het pakket te ontvangen vond ik erg prettig. De verpakking was prima en de inhoud nog beter!
22/07/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Mooie spullen snelle levering
Helemaal goed.
22/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige sokken super mooi verpakt!
BeenMode heeft een zeer ruime keuze. Snel bezorgd en super mooi verpakt.
21/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Bedankt voor die extra mijl bij mijn inlogproblemen.
Ik kon niet meer inloggen en het gelukte mij ook niet om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Uw telefoniste heeft het probleem uiteindelijk kunnen oplossen, mijn hartelijke dank daar voor. Het draagcomfort van de kunert beauty 7 is subliem. Buiten de velle zon is het onzichtbaar. Beauty 7 mat zou nog beter zijn.
21/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Netjes en kwaliteit!
Panty en sokken volgende dag al binnen. Mooi verpakt met persoonlijke touch. Telefonisch in morgenuren wat lastiger te bereiken, i.v.m. drukte op dat moment? Daarna goed geadviseerd. Ik heb de winkel pas ontdekt en ga er zeker meer kopen.
20/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Super
Keurig verzonden snel geleverd, Mooi product
20/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
uitzoeken, betaald met ideal, vlotte levering en dan nog een persoonlijk kaartje in het pakje. Top
19/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima en snelle service
grote collectie en daar waar ik naar op zoek was hadden ze gelukkig, ook op voorraad dus ik had het de volgende dag al binnen. Super.
19/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Ik ben zeer tevreden over de service van Beenmode.nl.
Mijn bestelling werd supersnel geleverd. Ik ben zeer tevreden over de service van Beenmode.nl.
18/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede en vriendelijke service is een aanrader.
Er werd met toewijding naar mijn gewenste product gezocht.
18/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!!
Mijn bestelling was keurig ingepakt met daarbij een kaartje met een handgeschreven tekst. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
18/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
zeer klantvriendelijk
Er werd goed en snel gecommuniceerd. Voelde me als klant serieus genomen
17/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Top
Hier kom ik zeker terug!
16/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Grote keuze, betrouwbaar en met aandacht!
Website is mooi en overzichtelijk. Groot aanbod in merken. Verzending is snel en wordt perfect verpakt. Wordt ook snel klantvriendelijk gecommuniceerd.
16/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super site en prettige klantenservice
Ik had wat vragen over sportsokken en ben uitstekend geholpen! Super webshop!
15/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en vlotte levering
Panty besteld en volgende dag al in huis. Bij een volgende bestelling was er een nalevering die werd echter twee dagen later al geleverd. Al met al zeer goed ik ben heel tevreden.
15/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Altijd prima voor elkaar. Snelle service. Netjes verpakt. Heel erg tevreden.
15/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Als altijd super!!
Ga zo door! Snel gevonden wat ik zocht, makkelijk besteld, snel geleverd. Precies genoeg e-mails gedurende het hele traject. En altijd fijn de persoonlijke bedankjes.
15/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd wat ik bestel
Alle bestellingen worden altijd snel geleverd en als iets niet beschikbaar is dan wordt dat gelijk duidelijk gemaakt.
14/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Duidelijk en efficiŽnt
Duidelijke website, had m'n artikelen reeds de volgende dag.
14/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Netjes, met een persoonlijke kaart
Zie hier boven Ik ga reclame voor jullie maken
14/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heerlijke en prachtige kwaliteitssokken
Ik heb de Fance sokken kado gegeven. Het zit netjes verpakt en geeft leuk. Het is altijd leuk om kado te doen. Vooral van dit merk.
13/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende service!
Volkomen naar wens verzorgd, prima!
12/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top voor me kaar
Snelle service mooie beenmode
12/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en goede service
Hoe leuk is het als er een handgeschreven kaart in je bestelling zit. Voel je je toch een soort van speciaal en het is een persoonlijke touch.
12/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Goede website met uitleg, goede service, kwaliteit panty s
12/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfecte service!
Ik bestel al enkele jaren bij beenmode.nl. Snelle service, netjes verpakt, ruim assortiment en de persoonlijke boodschap maakt het openen van de bestelling steeds weer leuk.
11/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel, keurig en overzichtelijke site.
Overzichtelijke site, keurig verpakt en snel verzonden. Ben blij met mijn sneaker sokken!
11/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd prima product
Snelle levering van de panty?s en prima kwaliteit.
11/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en vlotte afhandeling retouren
Zie bovenstaand
11/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
zeer goede klantenservice
Er was een probleempje bij de aflevering van een bestelling die ik had gedaan. Heb contact opgenomen met de klantenservice en ben zeer goed geholpen. Prettig mailcontact en prettige afhandeling!
11/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Geweldige service!
Uitstekende service met een persoonlijk tintje: Mooi ingepakt met handgeschreven kaartje. TOP! Dankjewel team Beenmode!
11/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede kwaliteit en snelle levering
De producten zijn van zeer goede kwaliteit. De levering is snel, ook als het nageleverd moet worden.
08/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede snelle service!
Goede snelle service!
07/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Keurig volgens afspraak geleverd, in een mooie verpakking.
Er zijn vele manieren om iets te verpakken maar deze verpakking is erg mooi. Als het dan ook nog keurig volgens afspraak komt is dat erg fijn.
07/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
prima
ik vond meteen wat ik zocht en dat vind ik prettig.
07/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
geweldig
goede verzending keurig verpakt, product zit goed
06/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend!
Altijd goed!
06/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Wederom snelle service en mooie producten
Op naar de volgende bestelling! Altijd een feestje als je nieuwe panty?s weer gearriveerd zijn!
06/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service, mooie bodie (spanx kanten body)
Top. Via de brievenbus de volgende dag geleverd.
04/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede persoonlijke service, en breed assortiment
Ik wist niet goed welke maat ik moest hebben, had wat vragen hierover gesteld en de dame die ik sprak ging dingen voor me uitzoeken en heeft me toen een aantal opties aangeraden. Kwaliteit is goed, en breed assortiment.
04/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Super service
Heel goede service, ook omtrent een na levering.
04/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
10/10
Perfect
04/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zichtbaar afgeslankt
Mijn nieuwe shapes van Spanx maak mij zichtbaar slanker! Een aantal keer krijg ik te horen: ?ben je afgevallen!? Het is dus wel zaak om ?op tijd!!! ? een nieuwe te kopen??
03/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ben tevreden
Tot nou toe geen klachten
01/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Heel goed!
Hele vlotte levering en prima kwaliteit!
01/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Top service
Super snel levering en een mooi handgeschreven Bedankje erbij Heet attent
01/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en makkelijk te bestellen
Snelle levering en goed verpakt!
30/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,3
23672 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten