Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25066 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Zeer tevreden
Snelle levering en topproducten.
22/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Zeer tevreden .
22/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Mijn bestelde kleur was niet op voorraad, werd er direct contact met mij opgenomen voor een vervangende kleur. Ook bleek er bij aankomst een gat in de sokken te zitten, na het melden werd er direct een nieuw paar opgestuurd!
22/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Heel erg fijne service! Snel geleverd en orachtige oanty's! De prijs waard!
20/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfect.
Snelle levering, welliswaar in 2 etappes vanwege te weinig voorraad maar dat was netjes bij de levering vermeld. Ook telefonisch contact hierover verliep naar volle tevredenheid. Drie dagen later viel de restantlevering in de bus. Keurig, zonder onnodige verpakkingsmaterialen. Kortom, de volgend keer weer.
20/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Kwaliteits producten die makkelijk te bestellen zijn
Kwaliteits producten die ik makkelijk kan bestellen en bij vragen word ik klantgericht en vriendelijk geholpen.
19/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle levering.
19/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
snelle levering!
snelle levering en naar telefonisch advies vraag naar kleur, fijn geholpen! Top!
19/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Veel keus en fijn dat het als brievenbus pakje werd verzonden
Sokken die in de stad waren uitverkocht, kon ik hier nog bestellen
18/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Zoals altijd heel goed. Alleen jammer dat er tegenwoordig artikelen en maten op de website staan die niet voorradig zijn en dan worden nagezonden. Dit is op zich geen probleem maar is extra verpakking, ritten etc. Misschien de mogelijkheid aangeven dat alles verzonden wordt als bestelling compleet is? Waarschijnlijk hebben sommige klanten daar geen bezwaar tegen.
18/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Altijd uitstekend
Uitgebreide overzichtelijke website. Snelle kwvering. Ben altijd zeer tevreden.
17/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
prima
Een snelle en goede levering
17/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Snelle en correcte levering
17/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
duidelijke website, mooie producten, snelle verzending.
Ik shop hier altijd met veel plezier. Ruime keuze en kwalitatief goede panty's en pantykousjes in veel kleuren, die ook duidelijk zichtbaar zijn voor de juiste kleurkeuze.
17/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede panty en perfecte maatvoering
Snelle levering
17/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Keuze is reuze, levering is snel
Genoeg om te kiezen, betaalbaar! Snelle levering en goed verpakt!
16/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Erg blij mee!
Prima en snelle service!
16/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Top
Zeer snel in huis, hartstikke fijn
16/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Was snel geleverd super leuke sokjes maat is ook prima
15/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende persoonlijke en hartelijke service
Ik was op zoek naar Ocean blauwe kramsach giesswein sloffen die vrijwel overal uitverkocht waren en zag op de website van beenmode dat de in de juiste maat beschikbaar leken. De dame van beenmode die mij telefonisch te woord stond was werkelijk uitstekend. Ze kon mij direct de voorraad bevestigen en liet meteen de verschillende maten sloffen fysiek opmeten om te vergelijken met mijn zelf opgenomen voetlengte om me van maatadvies te voorzien, welk advies goed bleek te kloppen na ontvangst. Daarnaast was ze ook nog eens ongelooflijk vriendelijk en hartelijk. Ouderwets goede service als in een fysieke winkel, maar dan via de telefoon. Heel erg tevreden.
15/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Ontvangen wat ik besteld heb in heel goede staat, want zorgvuldig verpakt. Dank voor uw goede service!
15/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede voorraad, goede kwaliteit, snelle levering
Allemaal plussen! Fijn assortiment van panty's van de fijnste merken. Ook in grote maten. Heel fijn.
15/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed
Nadat de gehele levering moeizaam verliep heb ik telefonisch contact met Karin. Zij heeft alles keurig opgelost, persoonlijke service! Wees zuinig op zulke medewerkers!!!
14/05/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Snelle en correcte levering.
Zondag besteld , dinsdag in huis.
13/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering!
Een bijzonder snelle levering, goede communicatie, goed bereikbaar en zeer vriendelijk! Ik ben zeer tevreden!
13/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Alles vlot verlopen
Van bestelling tot bezorging. Zelfs binnen 1 dag met de huidige verlate postbezorging.
13/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
uitstekend bedrijf met veel aandacht voor de klant
zie bovenstaande!!!
13/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd en erg leuk ingepakt.
Snelle service. Het was een cadeautje om de sokken uit te pakken.
12/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Het zijn echt mensen die je helpen
Geen chatbots of gedoe maar een leuke vrouw achter de klantenservice. Probleempje keurig opgelost. Kan niet wachten tot ik weer iets te bestellen heb. Je gaat bijna hopen dat er dan weer iets mis is. ;) wat een fijn contact. Ik ben vanaf nu vaste klant!
12/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super service
Er was bij mijn levering sprake van enige spoed en ze hebben op tijd geleverd. Super netjes!
12/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Precies wat ik bedoelde.
Kleur van de panty op de site toch wat lastiger te zien....maar is perfect.
12/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfecte service verlening
Snel en accuraat. Goede producten en zeer snelle vervanging van producten waarvan de maat niet goed bleek. Goede informatie en contact.
12/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goede service
Snelle levering. Toppie
12/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Fantastisch
Het artikel past goed, werd snel geleverd en was prachtig ingepakt, kortom SUPER
12/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekende service
Groot assortiment, tevreden klant. Alleen jammer dat het pakketje niet door de brievenbus gaat.
12/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima, snelle levering en goed verpakt.
Prima, snelle levering en goed verpakt.
11/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service en prima levering
In een woord :goed
11/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
perfect
zeer snelle en correcte levering
10/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
goed
niet alles wat ik had besteld was op voorraad. Alhoewl het lang duurde is het keurig nageleverd.
10/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Mijn bestelling had ik de volgende werkdag al in huis. Assortiment volgens de laatste trends!
Zeer vlotte levering, bestelling volgende werkdag in huis. Aanbod ruim, divers en de laatste trends.
10/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooie artikelen en van goede kwaliteit
Heb onlangs mijn 4e paar Cosy shoes gekocht van Falke omdat ze zo heerlijk zitten en er steeds andere kleuren toegevoegd worden en de levering is snel en makkelijk.
10/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer tevreden
Werd steed vriendelijk op de hoogte gesteld over de levering, Bij een artikel wat een langere levertijd had heb ik een ander merk kunnen bestellen en direct het verschil in prijs terug gestort gekregen.
10/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Superservice en meedenkend!!
Hele snelle levering. Ik had bovendien per ongeluk 1 paar sokken in de verkeerde maat besteld. Omdat dit opviel werd ik gebeld of dit een foutje of de bedoeling was. Enorm servicegericht! Dank.
10/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Goed verpakt en op tijd geleverd. De sloffen zijn van prima kwaliteit
09/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
snel en goed geleverd
snel en goed geleverd
09/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed!
Pakket wordt niet meer in de brievenbus gedaan en dat vinden wij fijn!
09/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden over levering en contact
Enige tijd geleden heb ik diverse paren sokken besteld. De bestelling ontving ik heel snel en keurig verpakt. Ook kreeg ik bericht dat een bepaalde set op dat moment niet leverbaar was en dat ik geld terug kon krijgen of kon wachten op nalevering. Ik koos voor het laatste en onlangs ontving ook de laatste set sokken. Wederom keurig verpakt en aangekondigd per e-mail. Over de producten, sokken van Tommy Hilfiger, zijn wij (ons gezin) ook zeer tevreden.
08/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Prima snelle nette service
08/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Mooie producten, goede service en de levering was ook goed. Geen klachten.
08/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Goede ervaring met levering en contact
07/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Bij www.beenmode.nl
www.beenmode.nl
9,3
25066 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten