Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26164 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
snelle service, goede panty
goede, stevige, mooie panty en een snelle service. Voor mij zou het fijn zijn wanneer het broekje van de panty hoger zou zijn.
02/02/2023
Beoordeling: 4 / 5
Prima, snelle levering
Goed product. Snelle levering.
02/02/2023
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Supersnelle verzending, fijne producten!
02/02/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Geweldig
Goede en snelle service
02/02/2023
Beoordeling: 5 / 5
Supergied
Duidelijke website en zeer snelle levering. Ik ben heel tevreden.
01/02/2023
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Na inlogprobleem en telefonische hulp prima
01/02/2023
Beoordeling: 4 / 5
Helemmal goed!
Zeer snel en netjes verpakt. Heel prettig
31/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goede service, zelfs telefonisch op de hoogte gehouden!
Klantvriendelijk en persoonlijk, dus een erg tevreden klant hier!
31/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
snelle reactie op vragen, snelle levering.
snel antwoord op vragen per mail, snelle levering. Product voldoet aan wat het moet doen.
31/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Top service. Zelfde dag bezorgd. Panty is super mooi!
Top service. Zelfde dag bezorgd. Panty is super mooi!
30/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Vlug pakje in de bus !!
Fijn dat het pakje zo vlug in de bus zat , keurig verpakt en zelfs een groet erin ;)
30/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Mooie sokken en snelle levering!
Ben tevreden met de sokken en de levering.
30/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
prima
snelle levering en snel duidelijk antwoord op vragen
30/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
DHL LEVERING altijd een probleem
DHL heeft mij 4 keer een andere datum en tijd doorgegeven. Uiteindelijk heb ik het bij een afhaalpunt opgehaald . Dit is meestal het zelfde liedje bij DHL , en bij andere bezorgers niet
30/01/2023
Beoordeling: 3 / 5
Gelukkig zijn er nog mensen die luisteren?..
De sokken die ik wenste waren pas weer over ruim een half jaar beschikbaar, en ik heb een grote dames-maat. Dat maakt dat sokken fabrikanten mij een mannen maat vinden hebben. Wat een onzin! Er zijn zoveel grote vrouwen, en maat 42 is toch doodgewoon? Uiteindelijk hebben jullie mij prima geadviseerd.
30/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Heel goed en snel verzorgd.
Uitstekend
29/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Megacool de levering
Daar ik zeer snel vocht ophoopping heb in mijn benen moeten steunkousen komen maar die zijn in enkele uren irritant Um steunpunt met 70 en 80 is draagbaar ook een hele dag
29/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Goede aanbiedingen, snelle service.
De eerste twee van drie bestellingen waren binnen een paar dagen in huis. Een had vertraging, eerst was het voor de kerst, toen na de kerst om uiteindelijk halverwege januari bezorgd te worden. Gedurende deze tijd werd ik keurig op de hoogte gehouden en aangezien zij er verder niets aan konden doen, het was de leverancier die in gebreke bleef, kan ik alleen over het initiŽle contact oordelen.
29/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Matig
De sloffen waren te groot. 1 maat groter besteld omdat dit was aangegeven maar klopte niet. Ook jammer dat ik bij het ruilen naar een maat kleiner verzendkosten moest betalen. 7.65 euro. Als dit gratis was zou ik jullie wel aanbevelen. Hartelijke groet.
28/01/2023
Beoordeling: 2.5 / 5
Service niet meer zoals voorheen
Bij eerdere bestellingen was er een snelle levering van alle artikelen tezamen, nu komen die regelmatig in verschillende delen. Op zich niet erg als er duidelijk en voldoende over gecommuniceerd wordt. Vroeger ontving je eveneens een persoonlijk geschreven woordje bij de bestelling. Ook dat is niet meer het geval. Op zich ook niet erg, maar wanneer je extraatjes niet consequent toepast, vallen ze erg op en verandert je perceptie. Als je verwachtingen creŽert, moet je deze ook telkens waarmaken. De piketten zelf zijn telkens wel netjes en met zorg verpakt. Vandaar een 8, maar geen 10 zoals voorheen.
27/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Klacht is keurig afgehandeld
Panty was kapot bij aankomst. Ik kreeg een nieuwe toegestuurd. Netjes afgehandeld
27/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon goed!
Snel geleverd en zoals verwacht.
27/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Top service
Wordt netjes op de hoogte gehouden. Bestelling altijd keurig geleverd.
27/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Super!!!!
Snelle levering, netjes verpakt en een leuk briefje erbij.
27/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Verzendkosten te hoog
Fijn dat ik een moeilijk vindbaar product bij jullie kon bestellen, maar 5,85 verzendkosten bij kousjes van 9,50 is veel te veel. Kan ook veel simpeler verpakt. En zonder zo'n handgeschreven kaartje erbij. Overbodige poespas.
27/01/2023
Beoordeling: 1.5 / 5
Snel,keurig verpakt en prachtige sokken.
Mijn ervaring is top met beenmode. Snelle levering, keurig verpakt. Prachtige sokken. Al met al een top ervaring. Top ga zo door!
27/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Heel erg snelle en aardige service
Heel erg goede service!!!!! Ook goede prijs kwaliteit verhouding!!!
26/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Super
Snel verzonden. Goede kwaliteit.
26/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
redelijk snelle service, prachtige panty
De bezorging was redelijk snel (2 tot 3 dagen) en mijn panty is prachtig.
26/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Efficient
Mooie collectie en snelle levering.
25/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle service en persoonlijke aandacht
De website van beenmode is overzichtelijk en er is veel keuze. Bovendien zijn de panty?s van een goede kwaliteit. De panty?s heb ik de volgende dag al in huis en er zit altijd een aardig briefje bij.
25/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Loop er heerlijk warmpjes bij
Ben verrast door de snelle levering en stel de handgeschreven bijlage zeer op prijs. Inmiddels heb ik al heel veel plezier van de beenwarmers. Heerlijk warm
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service
Bestellingen worden geleverd als beloofd compleet met aardige en attente woorden als dank.
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Goede service en snelle bezorging
Goede duidelijke informatie en keurig verpakt,alles in goede orde
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snelle correcte levering
Wat mij, naast de snelle en correcte levering, nog verraste, was de vriendelijke persoonlijke notitie bij de bestelling.
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Top service
Vandaag bestellen, morgen in huis
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Meedenken met de klant alsof je in de winkel staat!
Fantastische begeleiding en service
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Prachtige collectie en snelle levering
Past perfect door brievenbus en producten altijd boven onze gezinsverwachting
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Volgens verwachting: probleemloos.
Geen verderer aanvulling geacht.
23/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Supersnel en perfect verpakt
Lekkere warme sokken
23/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
snelle service
Het is gemakkelijk bestellen via beenmode.nl. Artikelen zijn makkelijk te vinden op de site.
23/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Heel goed.
Super blij mee,snel leveren,goed kwaliteit, ik ga zeker meer bestellen??..
23/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, fijn product
Een van de blikken was gedeukt.
22/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Prima service
Besteld en vlot geleverd! Dank aan de nette service van Beenmode.
22/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Precies de juiste kleur panty voor mijn jurk
22/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Zeer tevreden
Snel geleverd. Ik ben blij met de mooie panty!
22/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Prima service
22/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
De maillot is heel mooi van kwaliteit
De wol-katoen combinatie is heerlijk warm. De persoonlijke benadering van beenmode.nl bij de zeer spoedig ontvangst per post is bijzonder in deze tijd.
22/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Topklantenservice
Ik had de maat van een van de panty's niet ingevuld kennelijk, maar na een mailtje (op zaterdag nota bene) heel snel antwoord terug en mijn bestelling zou gewoon worden aangepast. Echt enorm leuk contact ook, en de panty's zijn ook goed!
20/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Top
Blij een Kunert adres gevonden te hebben voor mijn panty,s en nog keurig bezorgd ook!
20/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten