Gratis verzendingGratis verzending vanaf 30,-
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Liesbeth Smans Rooijmans uit Geldrop
Super snelle levering.

Verbeterpunten: Geen
24-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Marjolein uit Bergen
Persoonlijk, snel en klantvriendelijk!

Verbeterpunten: Behoud de persoonlijke aandacht en de Wolford collectie! Top!
24-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Fenneke
Persoonlijke noot bij de bestelling
24-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Janny uit Heerenveen
Een voordeel voor tevreden klanten die bestellen via internet

Verbeterpunten: Nvt
24-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Carolien uit Noordbroek
zeer snelle verzending, mooi verpakt, aardig persoonlijk kaartje erbij.
21-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Thomas uit Naaldwijk
Makkelijk bestellen zeer snelle levering

Verbeterpunten: Tot nu toe geen
21-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
B uit Utrecht
Ik kreeg wat ik heb besteld, in de verpakking ik heb gekozen en binnen 2 dagen.
20-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Karin uit Schagen
Vriendelijk, hulpvaardig, oplossend, zeker een aanrader om bij dit bedrijf te bestellen.
20-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pyraliss
Snelle nette zeer verzorgde levering zeer goede service een aanrader!
19-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Jeffrey uit Lichtenvoorde
Goed verzorgde snelle levering.

Verbeterpunten: Geen
19-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
J. uit Drachten
Beenmode is een fijn mee denkend bedrijf, met een enorme goede service. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
19-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
BoudestijnBV uit Bergambacht
Snelle bezorging

Verbeterpunten: Geen
19-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Charlotte uit DEN HAAG
Door Post.nl was mijn bestelling vertraagd. Medewerkster hield het in de gaten en belde dat het brievenbuspakje was bezorgd. Ik loop met krukken en hoefde nu niet steeds te gaan kijken. Bijzonder ook het handgeschreven kaartje.
18-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
A.C. uit Rozendaal
goede service en afhandeling van bestelling, ook altijd nog even een persoonlijk briefje erbij.
18-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Andre van Ast uit St-Annaland
snelle afhandeling en goede kwaliteit
17-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
sylvia uit limmen
geven goed persoonlijk advies Denken mee
17-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Femke uit Tiel
Snelle levering, persoonlijk, meer dan goede service!

Verbeterpunten: Ga vooral zo door!
17-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Caroline uit Utrecht
Makkelijke site Snelle service Goed verpakt Mooi verpakt Persoonlijk briefje is erg attent

Verbeterpunten: Geen
14-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Paul uit Heerhugowaard
Snelle en goede bezorging!
14-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
R. uit Den Helder
wederom zeer snel verzonden, goed verpakt en persoonlijk geschreven kaartje; altijd leuk
14-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Caroline
Snelle levering.
13-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Guy uit Maastricht
Super snelle levering, s middags besteld, uur later verzonden en dag erna in huis
13-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Carmen Goedhart uit Egmond aan Zee
Snelle service Super makkelijke en goede duidelijke website Veel en top assortiment Persoonlijke note bij aankoop

Verbeterpunten: Top zoals het is
12-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Gery uit Maurik
Keurige persoonlijke verpakking

Verbeterpunten: Geen idee
12-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Marieke
Keurige levering, snel ook. Mooie producten en fijne site.
11-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Riet uit Ottoland
genoeg keus en snel en netjes geleverd

Verbeterpunten: niets
11-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
A. uit Groningen
Het persoonlijke kaartje bij de bestelling De ruime keuze in spanx artikelen

Verbeterpunten: Ik heb nergens kunnen vinden of het gratis of tegen betaling retour kan.
10-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Davey uit Thorn
Super service, snelle zending. Leuk persoonlijk briefje erbij
10-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Anja uit Woerden
Zo attent: ik bestelde gelijksoortige producten in twee verschillende maten: werd ik gebeld of de maat wel klopte? In de bestelhistorie was namelijk deze product/maatcombi niet eerder voorgekomen, vandaar de check! Ik vind dat heel erg zorgvuldig!
10-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,4
6139 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten