Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 30,-
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Laura
Goede, duidelijke website met voldoende assortiment. Bij de bestelling een leuk persoonlijk briefje, alles netjes ingepakt.

Verbeterpunten: Gratis retouren
15-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Maria uit Huizen
Alles oké, goede klantenservice, up-to-date informatie over (na)levering bestelde producten

Verbeterpunten: Geen
14-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Jolize uit Ede
Bestelling zeer zorgvuldig en netjes verpakt!

Verbeterpunten: Bezorg termijn beter communiceren
14-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Jacq uit Zaanstad
Snelle levering en goede kwaliteit!
13-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Roos Snoeren uit Vught
Voorraad en snelle afwikkeling.

Verbeterpunten: Niets
13-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Martin uit Rijswijk
Groot assortiment, snelle levering. Indien mogelijk zenden ze bij voorkeur post die door de brievenbus past.

Verbeterpunten: Mogelijkheid om favorieten op te slaan ontbreekt op de website.
12-08-2018
Beoordeling: 4 / 5
sonja uit Heiloo
goede service, duidelijke website, gemakkelijke bezorging, nl. via de brievenbus!

Verbeterpunten: weet ik niet
12-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Jan uit Oisterwijk
Altijd super service!
10-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Ingeborg
Prima service en snelle levering.
10-08-2018
Beoordeling: 4 / 5
J.M.H.
Goed assortiment, ruime keuze, zeer netjes verpakt en keurige, snelle levering. Zeer tevreden.

Verbeterpunten: Geen
09-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Cynthia uit Amsterdam
Snelle levering, goed product, bedankbriefje, top geregeld, echt een aanrader
09-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Stefanie uit Lelystad
Enthousiast over het aanbod en over het algemeen snelle service.

Verbeterpunten: Ik had deze keer een nalevering die echt heel laat nageleverd werd. Ik heb gebeld en heb toen gehoord dat het binnen een week nagestuurd zou worden. Uiteindelijk heeft het 4/5 weken geduurd (DIM panty). Wat ik niet fijn vind is dat met een deellevering alleen in de mail staat dat er een deellevering komt, maar als je de bestelling thuis ontvangt staat niet op de nota dat het een deellevering betreft. Als je de mail niet (goed) gelezen hebt, denk je dat je een incomplete bezorging hebt gehad. Ook wordt je niet op de hoogte gehouden wat de status is van de nalevering. Zeker als het erg lang duurt, zou dat wel fijn zijn.
09-08-2018
Beoordeling: 3.5 / 5
J uit Rotterdam
Duidelijke website, groot aanbod, goede prijzen, snel, accuraat, klantvriendelijk!

Verbeterpunten: Geen
08-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
H.D. Kat-Hummel uit Oostzaan
Snel en adequate handelingswijze Ik koop al een paar jaar bij Beenmode o.a. sneaker-sokken voor mijzelf en mijn dochter en deze blijven sterk en niet te verslijten dus ik koop vandaag er weer 11 stuks erbij!

Verbeterpunten: Niet aan de orde
06-08-2018
Beoordeling: 4 / 5
Tim
snelle levering persoonlijk kaartje bijgeleverd, erg leuk om te ontvangen!

Verbeterpunten: geen
06-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Bas
snel, adequaat en met een persoonlijke noot
06-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Hannie
De bestelling is snel in huis. Bij telefonisch contact is iedereen heel vriendelijk en denkt mee. Via de mail, krijg je snel en duidelijk antwoord
06-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Marianne
Duidelijke communicatie, snelle levering.
06-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Wieke
Snelle service en leuk persoonlijk pakketje ontvangen!
06-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Nelly uit OOST WEST EN MIDDELBEERS
Uitstekend bedrijf!

Verbeterpunten: Geen
06-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Jimme uit Mook
Geweldige en snelle levering. Super blij mee. En een leuk persoonlijk kaartje erbij. Wordt ik altijd vrolijk van. Thanx super bedrijf.
05-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Wilma uit Varsseveld
Prima service en een handgeschreven persoonlijke boodschap bij de bestelling! Dit word door mij erg gewaardeerd!
05-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Oscar uit Haaksbergen
Ervaring van meerdere keren : + Snelle service! + Vriendelijke service! + Communicatie rijke service! + Geven advies op stoffen en andere soort gelijke vragen! + Kwaliteit.

Verbeterpunten: Geen, 5/5 gaat vooral zo door!
03-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Karin uit ALBERGEN
Snelle levering goede producten
03-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Marianne uit Bergen op Zoom
Klantgericht, goed communicatie (product was niet leverbaar en ik werd vriendelijk gebeld) en hoog serviceniveau.
01-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sabine uit Bladel
Overzichtelijke site; erg leuk persoonlijk kaartje!
31-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Bibi uit Rijen
Super klantvriendelijk. Altijd meedenken over de wensen van de klant. Snelle levertijden. Persoonlijk woordje bij de levering

Verbeterpunten: Volgens mij kan het amper nog beter. Heb in elk geval geen verbeterpunten.
30-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Emmy uit Grootebroek
Goede terugkoppeling mbt stand van zaken, leuke persoonlijke boodschap.

Verbeterpunten: Nvt
29-07-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sanne uit Heerenveen
Goede website, snelle levering met persoonlijk bericht
29-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Annet uit Groningen
Snelle service. Mooi verpakt met vloeipapiertje en persoonlijk handgeschreven kaartje. Na het wassen ontstond er een probleem met mijn bestelde product. Mailcontact hierover verliep zeer fijn. Begrip voor mijn probleem en ik kreeg op mijn mail vlot een reactie. Het is geweldig en snel opgelost. Ik ben zeer tevreden.
27-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Ineke Uiterwijk uit Voorburg
Snel, zorgvuldig ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij! Erg leuk!
26-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
D.remmerts uit Zwolle
Heel snel bezorgd fijn dat het zo kan
26-07-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Elise uit Den Haag
Leuk ingepakte pakketjes met een aardig handgeschreven kaartje. Snelle levering Snelle afhandeling en terugbetaling retourzending

Verbeterpunten: Retourformulier zou wel handig zijn.
26-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Elly uit Middelrode
Super service. Snelle levering. Top
24-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,4
6283 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten