Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
24342 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Geweldig
Zit heerlijk goede pasvorm voel als tweede huid Een Aanrader
02/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
heel goede ervaring met jullie service
Mijn levering kwam in twee delen en ik was wat ongerust over het tweede gedeelte, omdat ik dacht dat het misschien niet bij jullie in beeld was en ik die kousen niet zou ontvangen. het duurde wat langer dan normaal en ik heb er twee keer een mail over gestuurd en die werden keurig en heel snel steeds beantwoord en ik was daarover heel tevreden. top service en heel goede kousen ook
01/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Nog steeds geen levering
Heb 10 dagen geleden besteld Ún betaald, nog steeds geen levering. Laatste bericht 6 dagen geleden.
30/11/2021
Beoordeling: 1 / 5
Op tijd, goed verpakt en een foutje netjes hersteld!
Mooie kwaliteit ontvangen en prima service verleend op mijn bestelling.
30/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede kwaliteit
Snelle levering
30/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goede service
Zeer behulpzame medewerkers!
30/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Goed materiaal ,snelle bediening nog geen enkele klacht , m vr gr Annelies Hoorn
30/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zending redelijk op tijd
Mijn kpusen, hold ups, zakken af bij het dragen, heel vervelend. 30 den is zo te zien en voelen veel minder dan 30 den.
29/11/2021
Beoordeling: 2 / 5
Goede service en snel geleverd
Ik ben zeer tevreden met mijn artikelen. Altijd snel geleverd. Bedankt beenmode!
29/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Er is veel keuze en vlotte afhandeling.
29/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Nette levering
Snelle levering en netjes verpakt
29/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed, prima.....
Uitstekend, duidelijke website
29/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima contact, een prettige afhandeling en heel veel service.
Ik werd heel fijn en adequaat geholpen aan de telefoon, waarna een mail met suggesties over de gewenste kleur vrij snel volgde.
29/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Heel goed.
Prima service.
29/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne service
Ik had per ongeluk verkeerde maat besteld. Na sturen van een mailtje hebben ze dat direct gecorrigeerd!
29/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
tevreden volgend jaar zijn we er weer
al enkele jaren bestelling gedaan ervaringen zijn positief
28/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Deze shop springt er bovenuit
Alles gaat gemakkelijk en soepel. Artikel selecteren, verder winkelen, zoeken? vervolgens het verzenden en uitpakken.. erg goed gewoon. Ga zo door!
28/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooi product waar ik wel een paar dagen op moest wachten
.
28/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima product maar wel lang op moeten wachten
Hoewel hetgeen ik besteld heb van een uitstekende kwaliteit is heb ik wel heel erg lang op het product moeten wachten. Augustus besteld en pas in de 3e week november geleverd. Tussentijds wel keurig op de hoogte gehouden dat de levering langer zou gaan duren, dit tot 2x toe. Gelukkig dat ik het niet direct nodig had maar was dit wel het geval geweest dan is dat zeer vervelend. Tip: bij het kiezen van een product zou het handig zijn wanneer je direct kunt zien of het product nog op voorraad is. Dit voorkomt teleurstellingen.
28/11/2021
Beoordeling: 3 / 5
top!
snelle levering, goede service
27/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super vlot bezorgd
De prijs was ook prima!!
27/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service en mooie producten
Fijne maillots gekocht van Falke en snel geleverd. Blij mee!
26/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Kwaliteit !
Goede kwaliteit en fijne snelle service. Brievenbuspakketje later ontvangen dan verwacht maar ven goed op de hoogte gehouden op een persoonlijke wijze. Dat kan in een winkel niet beter naar mijn mening.
26/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Bestelling op tijd geleverd, netjes verpakt, goede sokken en een aardig handgeschreven kaartje
26/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Communicatie kan beter
Op 9 november een bestelling gedaan, zonder een bevestiging van de bestelling te hebben ontvangen (niet in de spam). Vandaag 19 november nog steeds niets ontvangen danwel een bericht van eventuele vertraging. Als de bestelling elders vandaan moet komen, dan had ik daar graag een bericht van willen ontvangen en zeker een bevestiging van mijn bestelling. Overigens is het bedrag gelijk afgeschreven van de bankrekening. Ik beveel de website toch ssn vanwege het assortiment en kwaliteit/prijs.
26/11/2021
Beoordeling: 1 / 5
breed aanbod en accurate aflevering van bestelling
breed aanbod en accurate aflevering van bestelling
26/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Great!
Good selection available and fast shipping
26/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden
Alles wat ik wilde wat op voorraad plus razendsnelle verzending. Top!
25/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijk en snel
Snelle levering en altijd een persoonlijk kaartje erbij. De doosjes waren bij de laatste twee leveringen wel van iets dunner karton leek het, daardoor iets minder en meer ingedeukt.
25/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
prima!
Toen ik de bestelling heb geplaatst was het deels niet beschikbaar. Het kwam niet, dus ik heb gemaild of de op voorraad gedeelte alvast gestuurd zou kunnen worden. De volgende dag heb ik 'em ontvangen!
25/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Top, ook met ruilen
Ik had per ongeluk een van de 2 maillots in de verkeerde maat besteld. Meteen gebeld toen ik ze binnen had. Werd erg vriendelijk geholpen en de juiste maat werd meteen gereserveerd. Kreeg 10 min later een betaalverzoek en had de juiste maat een dag later in huis. Ook het geld van de retourzending stond snel weer op mijn rekening. Wat een topservice !
25/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Perfect
Snelle levering en eventuele nalevering
25/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
keurig geregeld
gaat allemaal goed. bestellen , betalen , leveren.
25/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede en snelle service
Na het bestellen kwam ik erachter dat ik een verkeerde maat had besteld. Dit heb ik direct gemaild. De dag erna kreeg ik mijn aankopen al thuis geleverd en was de goede maat meegestuurd. Ontzettend fijn en super snel.
25/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
geweldig,
In mijn bestelling had ik een foutje gemaakt, even een e-mail eroverheen en het wordt opgelost!chapeau.
25/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Veel te laat bezorgd
In plaats van levering na 48 uur, heb ik een week moeten wachten op de bezorging. Intussen moest ik kiezen voor een andere outfit tijdens mijn belangrijke meeting. Enorm balen. Ik ben erg ontevreden over de gang van zaken.
24/11/2021
Beoordeling: 2 / 5
Super goed
Dat altijd nog het juiste is geleverd
24/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Super goed
Goede website, veel keus en prima informatie. Uitstekend contact met de klant, zeer vriendelijk en hartelijk. Uitstekende voortgangsinformatie bij afhandeling van de bestelling.
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super geholpen
Na speciaal op zoek te zijn geweest naar een artikel heb ik het bij deze winkel gevonden. Super!
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Snelle service en mooi produkt.
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima panty?s en super snel bezorgd
Al paar keer hier panty?s besteld. Zowel vriendin als ik zeer tevreden over de kwaliteit. Bezorging elke keer meteen de volgende dag. Top!
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
uitstekend
wat bij mij zo goed overkwam is het kaartje dat door de medewerker gestuurd werd met een persoonlijke boodschap. De webshop vond ik niet zo goed. Het lukte niet om terug te gaan na een bestelling.
24/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Beste Nora, Allereerst hartelijk dank dat u de tijd heeft willen nemen om een review te schrijven. Wat vervelend dat het u niet lukte om terug te gaan na een bestelling. Mocht u hier nog eens last van hebben, bel of mail ons gerust, want we kijken dan graag met u mee. We hebben het hier tevens direct gecontroleerd en het zou namelijk wel moeten lukken. We zijn u graag van dienst, zowel met een persoonlijke boodschap, als met onze service. Vriendelijke groet, Team Beenmode.nl
Wat een snelle levering, en nog een brievenbuspakje ook.
Groot assortiment met veel kwaliteitsmerken, snelle levering, en maillots passen in de brievenbus, ook handig. Mijn kinderen waren erg blij met de mooie maillots. Kleur echt goed beoordelen blijft lastig op het scherm, daar is gewoon niet zo veel aan te doen.
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Altijd op tijd geleverd
Op voorraad dan binnen 3 dagen in de brievenbus!
23/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Altijd correct en op tijd geleverd.
Bestellingen tot nu toe altijd op tijd geleverd. Contact met de helpdesk is snel en naar verwachting. Goed advies bij vragen.
23/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Gebruiksvriendelijke website Perfecte snelle levering
23/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch
Geweldige service, snelle levering en heel goed verpakt !
23/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede snelle levering
Top levering
23/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Top
23/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Breed assortiment, snelle levering en goede service
Top!
23/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Bij www.beenmode.nl
www.beenmode.nl
9,3
24342 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten