Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 35,-
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Zeer behulpzame medewerkers en snelle bezorging. Mooie collectie van de betere merken.

Verbeterpunten: Wellicht een groter assortiment Doré-Doré heren sokken.
19-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Fijne producten, fijne website en goede en snelle levering

Verbeterpunten: Nvt
19-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle nalevering

Verbeterpunten: Op de pakbon stond niet aangegeven dat er een nalevering plaatsvindt.
19-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Eindelijk een bedrijf gevonden dat kousen verkoopt in grote maten! Pasvorm is perfect en ze blijven perfect zitten! Aanrader!

Verbeterpunten: Geen, ga zo door!
18-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Mooi en ruim assortiment en goede service en snelle levering
17-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service, heldere informatie
17-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle en correcte levering Ook het retourneren en omruilen( door mijn eigen fout) ging probleemloos en erg snel. Bestel regelmatig en altijd probleemloos.

Verbeterpunten: Geen idee. Ben erg tevreden
15-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Ruime keus. Snelle levering. Goede service
15-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, briefje erbij

Verbeterpunten: Geen
15-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en juiste levering met een persoonlijk handgeschreven bedankje. Vond het heel erg leuk en voelde me heel erg welkom.

Verbeterpunten: --
14-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Veel keus, snelle levering

Verbeterpunten: Nog groter assortiment
13-04-2019
Beoordeling: 4 / 5
Alles is soepel gegaan

Verbeterpunten: Niets
13-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
snellelevering en wat fijn dat persoonlijk berichtje in mijn pakket!!
12-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Mooi assortiment

Verbeterpunten: Aanbiedingen !
12-04-2019
Beoordeling: 3.5 / 5
Ik ben heel positief over deze webshop. Vandaag bestelt en de volgende dag thuis bezorgt. Een aanrader!!
12-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en nette verzorging
12-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
super positief. Fijne vriendelijke afhandeling. Ben zeer tevreden.
12-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Duidelijke website en snelle levering
11-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
The best of the best
11-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
snelle en correcte levering

Verbeterpunten: het mogelijk maken een uitgeleverde bestelling opnieuw te kunnen plaatsen.
11-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Grote sortering, goede klantenservice en een zeer snelle bezorging met een persoonlijke boodschap

Verbeterpunten: Ik kan niets verzinnen
10-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Zeer attent behulpzaam belt terug vriendelijk

Verbeterpunten: de kleur die ik toegewezen kreeg, die u uitgekozen had bij de kleding vond ik te donker. Dat was jammer.
10-04-2019
Beoordeling: 4 / 5
Er is vlot de mooie kwaliteit geleverd, die met zorg verpakt is.

Verbeterpunten: Geen.
09-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Super, en ook dat het door de brievenbus kon, keurig verpakt.
09-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Persoonlijk schrijven bij pakje. Zeer netjes verpakt als kado. Top

Verbeterpunten: De website iets modieuzer maken.
09-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Overzichtelijke en duidelijke website. Snelle levering en altijd een vriendelijk en persoonlijk kaartje erbij.

Verbeterpunten: Geen
09-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Mooi assortiment. Snelle levering. Bijgevoegde kaartje ook heel leuk.Geen ervaring met retourneren omdat dit nooit voorkomt.

Verbeterpunten: NVT.
09-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service! Mijn vergissing in de bestelling werd opgemerkt. De klantenservice nam contact met me op waardior mijn bestelling tóch in één keer goed aankwam.

Verbeterpunten: -
09-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Perfecte service. Uitstekend assortiment. Zeer klantgericht en klantvriendelijk

Verbeterpunten: Geen
09-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, met persoonlijk kaartje
08-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle reacties/ levering. Persoonlijke aandacht

Verbeterpunten: Heb ik op dit moment niet
08-04-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel geleverd met een lieve persoonlijke kaart
08-04-2019
Beoordeling: 5 / 5
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,5
7712 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten