Gratis verzendingBetrouwbaar verzonden met PostNL
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
22653 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Zeer tevreden.
Bestellen is makkelijk vanuit je luie stoel, en met een paar dagen in huis, Past door de brievenbus, ideaal.
28/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima product, snelle levering
prima service, snelle levering en smaakvol verpakt!!
27/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijk geholpen
Voor informatie belde ik Beenmode, ik werd vriendelijk en behulpzaam geholpen.
27/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle bezorging en je weet steeds waar je bestelling is
Gedeelte was nazending, inderdaad, enkele dagen later bestelling compleet. Mooie website. Goede prijzen. Ga zeker weer bestellen
27/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed verpakt, snelle levering
Goede keus, netjes verpakt.
26/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top service
Alles was goed geregeld en de handgeschreven kaart was mega attent.
26/01/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Topklasse
uitstekend product, tijdig en verzorgd geleverd, met uitstekende begeleidende communicatie
25/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Klasse service
Heldere website met veel keus en goede beschrijving van de producten. Snelle levering en goede info over de voortgang. Mooie verpakking
25/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Positief
Snelle levering, eenvoudig om te bestellen
25/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!!!
Goed verpakt en vlotte levering.
25/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede service
Op tijd leveren. Als er verkeerd besteld is/of een artikel niet meer op voorraad. Word je gelijk geïnformeerd voor mogelijkheden ruilen, alternatief of geld terug. Met name de communicatie en service is erg fijn.
25/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
top site
snelle servies,netje ingepakt
25/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede website. Goede service.
Makkelijke website, groot assortiment.
24/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Goede en snelle levering
Zeker een webshop die ik vaker zal bezoeken
24/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Ik wacht nog op een nalevering. Daarover heb ik nog geen informatie gekregen
24/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Veel keuze en snelle levering
Site is makkelijk in gebruik er is veel keuze en de levering was snel. TOP
24/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd en sokken zijn prachtig.
Zeer tevreden
23/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer goed
Ik heb reeds eerder een bestelling geplaatst bij Beenmode. Opnieuw heb ik ervaren wat een goed service dit bedrijf biedt. Snelle levering, keurige verpakking, kortom alles prima
23/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
Goede service en ben heel blij met de panty en ga zeker vaker bestellen zit goed vooral de brede band aan de bovenkant en een mooie zachte kwaliteit.
23/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super webwinkel met groot assortiment en goede service.
Voor de zoveelste keer kniekousen besteld. Snel geleverd met goede communicatie over nalevering van 1 artikel. Goed dat er nu ook aandacht is voor een duurzame verpakking.
23/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Goede service en goede producten en een stilte aflevering g van de bestelling.
23/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Makkelijk, compleet, snel
Site is duidelijk, keuze goed en snel geleverd
23/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en verzorgd verzonden.
Zal zeker weer bij deze firma bestellen wanneer ik weer wat nodig heb.
22/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en goede service, grote collectie
Persoonlijk goeie snelle service. Grote collectie, erg blij mee tijdens corona,
22/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle verzending
Goede UGG producten. Snelle verzending.
22/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima sevice
Mijn artikel gevonden op een duidelijke website. Levering op tijd. Duidelijke informatie.
22/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Het is even wachten door vertraging bij Post NL
Helaas liet de aflevering wat langer op zich wachten, dan dat ik van beenmode.nl gewend ben. Vrijdagavond besteld, woensdag geleverd. Verder alles prima in orde.
22/01/2021
Beoordeling: 3 / 5
Altijd snelle en correcte afwikkeling van de bestelling
Omdat niet alle bestelde items tegelijkertijd beschikbaar waren werd de bestelling op 3 verschillende momenten bezorgd. Heel servicegericht maar uit oogpunt van kosten niet nodig. Misschien keuzemogelijkheid geven om bij latere levering van 1 van de items alles in 1 keer te bezorgen
22/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima site en zeer snelle service
De levering kwam zelfs een paar dagen eerder dan aangegeven.
22/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service, goede spullen
Alles wat ik heb besteld wat mooi en kwam snel. Het zit ook in een mooie verpakking... Het enige minpuntje is dat je zelf voor de retour-verzendkosten opdraait als je iets wilt ruilen.
22/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Perfect!
Goede en snelle levering, goede kwaliteit en mooi verpakt!
22/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle persoonlijke service
De bestelling was makkelijk te doen. Snelle levering met een persoonlijke noot. Goed prijs kwaliteit.
22/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede producten snelle verzending
Burlington sokken wol gekocht. Prima kwaliteit, goede prijs, en snel verzonden.
21/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed verzorgd en snel
Snelle service
21/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top service en persoonlijk
Super goeie service
21/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Perfect, tweede bestelling en is weer goed bevallen.
21/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne kousen en snel geleverd
Ondanks de drukte in Corona tijd , kreeg ik de bestemde kousen voor kleinkinderen en mezelf snel geleverd ! Prima kwaliteit ! Gevolg ... blije kleinkinderen met zeer warme voetjes :))
21/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
mijn ervaring is goed
goed
21/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Snelle levering
21/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle keurige service
Duidelijke website met accurate voorraad. Gewoon een prettige ervaring met duidelijke e-mails.
21/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel goede service
Altijd tijdige verzending en bij vragen een snel en goed antwoord. (Bijna) altijd een persoonlijk berichtje bij de bestelling. Kan in de decemberdrukte natuurlijk een keer mis gaan. Komt over, als een enthousiast en klantvriendelijk team. En best wel veel mensen voor een internetwinkel. Ondanks dat (of dankzij dat) zijn de prijzen zijn marktconform.
20/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede service, mooi aanbod
Er is zoveel moois te vinden op beenmode.nl. De informatie van de producten is uitgebreid, juist ook over de keuze van de correcte maat. Mijn twee maillots zijn perfect en precies zoals ik hoopte. Tenslotte, de maillots waren heel mooi ingepakt en lekker snel bezorgd.
20/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Veel keus en altijd netjes geleverd
Voor sokken en panties ga ik altijd naar Beenmode.nl. Goede produkten, meestal supersnel geleverd, altijd netjes verpakt en met een aardig briefje erbij.
20/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima !
Snelle levering
20/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
De bestelling en betaling is prima verlopen
Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling en het product was aantrekkelijk ingepakt. Fijn ook dat het door de brievenbus paste, dan hoef je er niet voor thuis te blijven. We zijn tegenwoordig wat verwend en dus dacht ik dat het pakket sneller zou komen, maar al met al heeft het ook niet te lang geduurd, gezien de drukte in deze Coronatijd. Het product zelf is goed, maar dat wist ik al want ik had al eenzelfde product in een ander kleur.
20/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
slechte verwerking bij post n.l.
uw spullen zien er goed uit.helaas was de post ruim 4 dagen te laat. mogelijk nog door de kerst etc.
20/01/2021
Beoordeling: 2.5 / 5
Beste Joke, Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u hiervoor de tijd heeft genomen. Vervelend om te horen dat uw bestelling later bezorgd is, onze excuses hiervoor. Wij zien dat u de bestelling inmiddels heeft mogen ontvangen. Wij willen u veel draagplezier van uw bestelling wensen. Met hartelijke groet van Team Beenmode
top!
altijd op tijd en netjes ingepakt!
20/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Handige website om sokken te kopen die je in de grote webshops niet vindt.
Hoewel een bepaalde kleur sokken niet meer leverbaar was, snel gereageerd en opgelost.
20/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Levering heel correct.
19/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Grote keuze en snelle nalevering
19/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,3
22653 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten