Gratis verzendingBetrouwbaar verzonden met PostNL
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
23867 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Prima en goede pasvorm
Goede service snelle levering mooie glans
15/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Nette levering
Slippers besteld. Keurig verpakt in schoendoos in doos
15/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service
Duidelijke site,goede kwaliteit en prima service
15/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
mooie panty, iets te bruin
De panty is mooi, kleur is iets te bruin. Ik had al eerder deze panty uit een winkel, toen was de kleur fantastisch, echt een mooie beenkleur! De nummers enz. zijn hetzelfde, dus ik had de goede echt besteld! Nu vond ik de kleur een beetje nep!
14/09/2021
Beoordeling: 2.5 / 5
Fijne en goede service. De artikelen zijn van goede kwaliteit.
Zie boven.
13/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede ervaring
Heel tevreden. Zorgvuldige service en mooi verpakt pakket. Complimenten.
13/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
tevreden
tevreden met de kniekousen.
13/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie prijs, snelle levering en mooi product
Ik heb een hele mooie panty gekocht die erg snel werd geleverd. De panty was elders nog niet afgeprijsd dus ik ben erg tevreden met mijn aankoop
12/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prettig online beenmode shoppen!
Prettig online panty?s en sokken shoppen. Snelle levering, netjes ingepakt en het mooiste: altijd een handgeschreven briefje erbij!
12/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Top
12/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Snelle service. Goed product!
12/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Verrassend persoonlijk
Een artikel was niet op voorraad. Kreeg een hele vriendelijke/vrolijk/ persoonlijke mail hierover. Waar vind je dit nog. En vervangend artikel direct in orde gemaakt. Snelle communicatie ook.
10/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Een prima firma
Alkes klopt, bestellen, betalen én leveren, snel en duidelijk.
10/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
mooie collectie, prima service
werd zelfs vriendelijk gebeld omdat een bestelde maat niet beschikbaar bleek; is me nog nooit overkomen bij een webwinkel
10/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Nog nooit spijt gehad
Redelijk snelle levering, niet altijd alles op voorraad (maten / kleuren)
09/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Fantastisch
Fijne website en snelle levering!
08/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heldere website, snelle levering!
Wandelsokken van Falke besteld. Binnen 2 dagen bezorgd! Super service!
08/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Verrassend leuk
Het pakje kwam snel en er zat een mooi briefje bij. Naast dat waren de giesswein sloffen nog mooier dan verwacht!
08/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Grappig service
Ze zijn heel snel en vriendelijke!
08/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Product was niet op voorraad, kreeg keurig bericht. Inmiddels is het product geleverd.
08/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
kasjmier panty's
Excellent Kwaliteit, snelle levering, vriendelijke bediening
08/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Leuk goed product snelle levering .
07/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Compleet, verzorgd, juiste feedback.
Ik ben zeer tevreden omtrent de afhandeling van mijn gedane bestelling. Allereerst de complimenten met de webshop waar het vriendelijk en duidelijk winkelen is. Heel correct wordt je op de hoogte gehouden van eventuele later verstuurde artikelen die op dat moment niet aanwezig zijn. De persoonlijke touch, in de vorm van een bijgevoegd en handgeschreven briefje getuigt van professionalisme. Vriendelijke groeten, Marcel Govaars
07/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Snelle levering van goed verpakte, mooie producten.
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Netjes verpakt en zeer vlotte levering.
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Al jaren een tevreden klant door het grote assortiment. En als ik vragen heb dan worden ze snel en vakkundig beantwoord.
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
perfekt
ben al jaren klant van Beenmode naar volle tevredeheid!!
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Klantvriendelijk
Had de verkeerde kleur besteld, een telefoontje en alles was zo geregeld. Top service.
05/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super goede service
We hebben al vaker bestellingen geplaatst en zijn erg tevreden over jullie.
05/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Kwaliteit, snelle levering
Goede kwaliteit, snel geleverd en een gezellig persoonlijk kaartje erbij.
05/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en persoonlijk
Veel keuze en goede kwaliteit
04/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Excellent service.
03/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
snelle levering
snelle levering
03/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitmuntend
Echt alleen maar goede ervaringen, snelle levering, fijne klantenservice. Aanrader!
02/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle service
Prima website, bestelling makkelijk te plaatsen en de volgende dag al in huis. Ik koop hier vaker, zeer zeker aan te bevelen.
02/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel vriendelijk en behulpzaam
Op mijn vraag is snel, vriendelijk en behulpzaam gereageerd. Dit is voor mij dè site/winkel om mijn aankopen te doen!
02/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie sokken, goede prijs en super snelle levering!
5 paar Xpooos sokken uitgezocht, leuk dat diverse sokken in de aanbieding waren. Mooie prijs, mooie sokken en de volgende dag al in de bus!
01/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Alles is netjes verzorgd en ziet er perfect uit
In een woord, perfectie
01/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed maar net niet helemaal
Op zich mooie kousen van goede kwaliteit. Helaas gaan ze toch zakken naar verloop van tijd.
01/09/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Helemaal top
Snelle levering.Uitgebreide web shop.
31/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
snelle levering
Vond de kwaliteit vd panties een beetje minder dan ik gewend ben. In de Falke panty zaten er al meerdere haaltjes in bij het uit de verpakking halen en bekijken... De rest vd bestelling nog even gelaten.
31/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede service en top producten
Fijn filter systeem om mee te zoeken op de website.
31/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
een aanrader!!
snelle levereing, en een persoonlijke tint door de hand geschreven kaart die bij de bestelling toegevoegd was.
31/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
fantastische webshop
mooie panty 's , mijn zuster koopt ze nu ook al bij jullie
30/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle bezorging en netjes verzorgd
Pakketje kwam netjes op tijd en zag er keurig verzorgd uit.
29/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Hele snelle levering!
Voor4 uur bestellen en de volgende dag thuis. Super!!
29/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooi uitgebreid assortiment, snelle levering
Goede ervaring met meer leveringen.
29/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Top
Veel keuze, goede & snelle service!
29/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering, mooi ingepakt en fijne producten
Ik moest nodig anit-slip sokjes voor mijn kleintje bestellen, kreeg ze super snel geleverd, mooi ingepakt en met een leuk kaartje erbij. Top.
27/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super
Geweldige service, bestellingen worden steevast de volgende dag geleverd, hier zit liefde en passie achter.
27/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Bij www.beenmode.nl
www.beenmode.nl
9,3
23867 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten