Gratis verzendingGratis verzending vanaf 30,-
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Disclaimer

Copyright

Beenmode.nl geniet auteursrechtelijke bescherming en is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Beenmode.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen. Het materiaal op deze site mag uitsluitend met verwijzing van link worden gebruikt.

 

Verwijzingen naar andere sites

Dergelijke verbinding naar andere, externe informatiebronnen wordt louter informatief gelegd en houdt geen enkel standpunt in tegenover de inhoud of het bestaan ervan. Mocht U evenwel technische problemen vaststellen of bedenkingen hebben bij de inhoud van die sites, dan kan U dat melden, wij nemen meteen maatregelen om de betreffende links aan te passen of te verwijderen.

 

Gebruiksvoorwaarden
De gebruiker is niet gemachtigd welke informatie dan ook die wordt bekomen via Beenmode.nl op om het even welke manier en onder welke vorm dan ook commercieel te exploiteren zonder verwijzing van een link naar het, op deze site staand originele artikel, bij publicatie in welke vorm dan ook.

 

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Beenmode.nl tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Beenmode.nl is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. 

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de klanten van Beenmode.nl.

Voor meer informatie gaat u naar de klantenservice.

Beenmode.nl
Driehoeven 12

5076 BB Haaren
+31 411 62 47 47
KvK 172 222 57 
BTW 8191.70.690.B.01.

Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,4
6600 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten