Gratis verzendingBetrouwbaar verzonden met PostNL
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
23890 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Verzendmogelijkheden

Track and trace code
Zodra uw bestelling door ons is verzonden, ontvangt u een mail met daarin een track and trace code waarmee u het pakket kunt volgen. Op de website van onze verzendpartner PostNL kunt u met de track and trace code uw pakket volgen. Voor buitenlandse zendingen kunt u het pakket volgen via PostNL International Parcel Tracking.

Uw bestelling kan op twee manieren worden verzonden: als een brievenbuspakje of als een pakket. In het algemeen verzenden we een bestelling met de reguliere brievenbuspost, zodat u niet hoeft thuis te blijven voor de bezorging. Een grotere bestelling die niet door de brievenbus past, verzenden we als pakket.

Op het moment dat uw bestelling verzonden is, ontvangt u een mail met daarin een track and trace code. In deze mail is ook vermeld of uw bestelling is verzonden als brievenbuspakje of als pakket.
 


Ophalen bij een PostNL Afhaalpunt (Pakjegemak)
Ook is het mogelijk uw bestelling op te halen bij een PostNL Afhaalpunt. Vind het afhaalpunt bij u in de buurt met de locatiewijzer van PostNL.

Het voordeel hiervan is dat u zelf het moment kunt kiezen waarop u het pakket ophaalt. Het pakket wordt tot maximaal twee weken bewaard op het afhaalpunt.
Voor deze service betaalt u € 0,95 extra.
In het bestelproces kunt u de service ‘PostNL Afhaalpunt’ selecteren.

Bij www.beenmode.nl
www.beenmode.nl
9,3
23890 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten