Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Verzendmogelijkheden

VOOR 17.00 UUR BESTELD, VANDAAG VERZONDEN
 

Bestelt u op een werkdag voor 17.00 uur, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden in een duurzame verpakking van 100% gerecycled materiaal, waar mogelijk in een brievenbusverpakking. Samen met PostNL en DHL streven wij ernaar uw bestelling de volgende dag te bezorgen.
 

Wanneer u bestelt op een zaterdag, zondag of feestdag, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. Wij vinden dat PostNL en DHL als verzendpartners een aantal grote voordelen hebben boven andere verzenders:

 • levering van dinsdag tot en met zaterdag. 
  Zaterdag is voor klanten vaak een prettige dag om bestellingen te ontvangen.
 • levering van het pakket bij uw buren indien gewenst. 
  Op deze manier heeft u uw bestelling toch makkelijk en snel in huis.
 • het pakket is te volgen en aan te passen waar nodig. 
  Zo weet u altijd waar het pakket zich bevindt en wanneer deze bij u zal worden bezorgd.
 • DHL Go Green 
  Met een toeslag van € 0,01 per pakket die wij afdragen aan onze verzendpartner investeert DHL in elektrische bezorgwagens, zonnepanelen en windmolen voor hun en onze distributie centra.

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u direct een mail met daarin een bevestiging van uw bestelling. Wij gaan vervolgens aan de slag om uw bestelling keurig in te pakken en te versturen. 

 

Track and trace code
Zodra uw bestelling door ons is verzonden, ontvangt u een mail met daarin een track and trace code waarmee u het pakket kunt volgen. Op de website van onze verzendpartners PostNL en DHL kunt u met de track and trace code uw pakket volgen. Voor buitenlandse zendingen kunt u het pakket volgen via PostNL International en DHL International.

Uw bestelling kan op twee manieren worden verzonden: als een brievenbuspakje of als een pakket. In het algemeen verzenden we een bestelling met de reguliere brievenbuspost, zodat u niet hoeft thuis te blijven voor de bezorging. Een grotere bestelling die niet door de brievenbus past, verzenden we als pakket.

Op het moment dat uw bestelling verzonden is, ontvangt u een mail met daarin een track and trace code. In deze mail is ook vermeld of uw bestelling is verzonden als brievenbuspakje of als pakket.
 


Ophalen bij een PostNL Afhaalpunt (Pakjegemak)
Ook is het mogelijk uw bestelling op te halen bij een PostNL Afhaalpunt. Vind het afhaalpunt bij u in de buurt met de locatiewijzer van PostNL.

Ophalen bij een DHL Afhaalpunt
Ook is het mogelijk uw bestelling op te halen bij een DHL Afhaalpunt. Vind het afhaalpunt bij u in de buurt met de locatiewijzer van DHL.

Het voordeel hiervan is dat u zelf het moment kunt kiezen waarop u het pakket ophaalt. Het pakket wordt tot maximaal twee weken bewaard op het afhaalpunt. In het bestelproces kunt u de service ‘Afhaalpunt’ selecteren.