Gratis verzendingBetrouwbaar verzonden met PostNL
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
20724 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Herroepingsrecht

Het bedrag krijgt u teruggestort op de rekening die u heeft gebruikt om de betaling te voldoen, tenzij u ons toestemming geeft voor een ander betaalmiddel. Hier zullen nooit extra kosten voor u aan zijn verbonden. Als een artikel beschadigd of incompleet is, wordt waardevermindering in rekening gebracht.

Heeft u verzendkosten betaald voor de heenzending? Als u de gehele bestelling retourneert, betalen we niet alleen het aankoopbedrag, maar ook de door u betaalde verzendkosten terug. 

Let op: De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Retourformulier
Wilt u een artikel retourneren? Dit doet u eenvoudig via het retourformulier, welke u hier kunt downloaden.
 
Uiteraard kunt u bij ons ook gebruik maken van het wettelijk vastgestelde formulier voor herroepingen, welke u hier kunt downloaden.

Is het u niet helemaal duidelijk? Bel ons gerust op +31 (0)85 902 8001 of stuur ons een e-mail via info@beenmode.nl. Wij zorgen ervoor dat uw vraag zo snel mogelijk wordt beantwoord!
 
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,3
20724 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten