Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26157 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Geld terug garantie

De verzendkosten van een eventuele retour zijn voor rekening van de klant. Wilt u een artikel retourneren als gevolg van een fout die wij hebben gemaakt? Dan betalen wij u uiteraard ook de kosten van het retourneren terug.

De wettelijke garantie is van toepassing op al onze artikelen. Dat houdt in dat een artikel datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten van het artikel.

Vragen? Bel ons op +31 (0)85 902 8001 of stuur ons een e-mail via [email protected]. Wij zorgen ervoor dat uw vraag zo snel mogelijk wordt beantwoord!
Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten