Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26171 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: ​🌱 Reduce Reuse Recycle

Elke dag worden we allemaal op onze eigen manier geconfronteerd met onnodig verbruik en verspilling van producten, grondstoffen, halffabrikaten enz.. Natuurlijk kunnen wij als bedrijf dit niet allemaal oplossen maar toch willen we hier wel graag zo goed als mogelijk een bijdragen aan leveren. Een schonere, duurzamere aarde wordt immers iedereen blij van.

We doen binnen ons bedrijf ons uiterste beste om alles zo normaal, duurzaam en doordacht als mogelijk te doen, denk hierbij aan deze kleine opsomming volgens de 3 R's van afvalbeheer: Reduce, Reuse, Recycle.

1. Reduce betekent om te bezuinigen op de hoeveelheid afval die we genereren.
2. Reuse betekent nieuwe manieren vinden om dingen te gebruiken die anders weggegooid zouden zijn.
3. Recycle betekent van iets ouds en nutteloos (zoals oud karton en papier) iets nieuws en nuttigs maken (in ons geval dozen).
 

📦 Gerecyclede dozen

Is de bestelling keurig binnengekomen? Dan is het natuurlijk het fijnste als je er blij mee bent want daar doen wij ons uiterste best voor. Kijk eens goed op de doos, heb je ons FSC keurmerk gezien? Dit betekend dat al ons gebruikte karton FSC dan wel gerecycled is. Wij gebruiken een passende doos welke gemaakt is van gerecycled of FSC materiaal. Daarbij verzenden we altijd in een zo goed als mogelijk passende doos zodat we zo min mogelijk lucht verzenden met onze verzendpartners.

De dozen die wij gebruiken voor verzending zijn gerecycled, niet van afval maar van hergebruikt karton, ze mogen gewoon bij het oud papier, dan gaan ze weer een nieuw leven tegemoet. 
 

📝 Papier + printen

Binnen Beenmode.nl geldt er een low printing policy, we printen zo weinig als mogelijk, doen onze administraties digitaal als ook zoveel als mogelijk van onze bedrijfsprocessen. Wanneer we onverhoopt toch moeten printen dan kiezen we voor, zoveel als mogelijk, duurzaam papier. Bij ons papier is er geen CO2-uitstoot afkomstig van fossiele brandstoffen tijdens de productie. Het draagt het EU Ecolabel en het FSC-keurmerk voor duurzaam bosbeheer.
 

🍀 Bedankkaartjes

Zoals ook bij ons papier voor printen geldt zijn al onze bedankkaartjes, cadeaubonnen en al het andere papier is FSC gecertificeerd en bevat dan ook het FSC keurmerk. Deze keurmerken kun je op het papier en de kaartjes terugvinden. Door gebruik te maken van FSC papier, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.
 

🎁 Inpakpapier

Ons doel om volledig over te stappen naar gerecycled cadeaupapier gedrukt met inkt op waterbasis maar dat aanbod is nog niet groot. We gebruiken momenteel dus alleen papier waarmee we inpakken op basis van FSC keurmerken.
 

♳ Low plastic

Bij al onze producten wordt er steeds minder plastic gebruikt maar plastic vrij is niet altijd mogelijk, zo worden bijvoorbeeld maillots door onze fabrikanten geseald en sommige producten beschermd plastic, dit proberen we wel samen met de fabrikanten zoveel als mogelijk in te perken, het is immers niet altijd nodig en dat vinden wij zonde. Wanneer mogelijk verwijderen wij al het plastic voordat wij je bestelling toesturen wanneer je artikelen toch nog in plastic verpakt zijn dan is dat een bewuste keuze voor de bescherming of het goede behoud van het artikel.
 

📬 Verzendkosten

Wij rekenen voor alle bestellingen verzendkosten, gratis verzendkosten vinden wij niet meer van deze tijd. Om een bestelling te versturen en te bezorgen worden mensen, systemen en transport ingeschakeld die allemaal, terecht, betaald moeten worden.
Wij brengen € 3,90 verzendkosten in rekening dat is een deel van de verzendkosten die jij bedraagt, het andere deel nemen wij voor onze rekening.
 

GRATIS verzending

Boven de € 39,00 nemen we wij de totale kosten van de verzending van € 3,90 voor onze rekening en bieden wij GRATIS verzending voor al onze klanten, dit geldt voor alle leveringen binnen Nederland en België.
Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten