Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26157 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Klachten

Het spreekt uiteraard voor zich dat de producten volgens voorschriften zijn gedragen en gewassen. Indien dit niet is gebeurd wordt de klacht ongegrond verklaard.

 

Wij gaan er vanuit dat wij er met u als gewaardeerde klant altijd uitkomen. Mocht dit in een uiterste geval niet zo zijn, dan kunt u contact opnemen met de geschillencommissie via www.sgc.nl.

U kunt ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR) via https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Maar wij geven u op voorhand graag aan dat wij redelijkewijs ons best zullen doen om u goed van dienst te kunnen zijn. Dat is altijd het visitekaartje!

 

Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten