Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26157 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Ruil- en retourvoorwaarden

  • Het artikel is in de originele staat, niet gedragen en niet gewassen (is uw klacht gedragen en heeft u contact gehad met onze klantenservice over deze klacht zorg dan dat het artikel bij retourneren netjes en gewassen is, dat is wel zo prettig bij het verwerken van uw retour). 
  • Indien het product is gedragen of gewassen, kunnen wij een eventuele waardevermindering bij u in rekening brengen.
  • Beenmode.nl kan helaas vanuit hygiënisch oogpunt panty's, leggings en sokken met verwijderde verpakking of verbroken verzegelingen van de verpakking niet retour nemen.
  • Artikelen die niet gepast mogen worden vanwege verzegeling of verpakking: panty’s, shapewearpanty's, leggings en sokken. Wij verzoeken u vriendelijk om bij het passen van shapewear uw ondergoed aan te houden. 
Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten