Gratis verzendingGratis verzending vanaf 30,-
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Retourneren

  • Zodra wij uw zending ontvangen hebben en deze voldoet aan alle retourvoorwaarden (deze vindt u hier), storten wij het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen naar u terug. ​
    U ontvangt hierover een mail. Het bedrag krijgt u teruggestort op de rekening die u heeft gebruikt om de betaling te voldoen.

Heeft u verzendkosten betaald voor de heenzending? Als u de gehele bestelling retourneert, betalen we niet alleen het aankoopbedrag, maar ook de door u betaalde verzendkosten terug.


Let op: De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.
 
Retourneren bij onze vestiging
Woont u in de buurt van Beenmode.nl, dan kunt u uw artikel natuurlijk ook bij onze vestiging retourneren. Op deze manier betaalt u geen portokosten voor de retourzending.
Wij zijn gevestigd aan de Driehoeven in Haaren (Noord-Brabant). U bent van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur van harte welkom. Wilt u het artikel retourneren bij onze vestiging? Laat ons dat dan even per mail of telefonisch weten.
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,4
6225 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Social Media
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten