Gratis verzendingGratis verzending vanaf 35,-
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Retourneren

Zodra wij uw zending ontvangen hebben en deze voldoet aan alle retourvoorwaarden (deze vindt u hier), of op het moment dat u aantoont de goederen te hebben teruggezonden, storten wij het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk doch binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst gewoon terug. Wij hanteren gratis verzending vanaf 35 euro, echter het retour zenden is daarom wel voor eigen rekening. Uiteraard nemen wij de retourkosten wel voor onze rekening wanneer er door ons onverhoopt een fout is gemaakt. Wij mogen wachten met het terugbetalen van het aankoopbedrag totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je aantoont dat je het product hebt teruggestuurd. De onderstaande ruil- en retourvoorwaarden moeten wel worden gerespecteerd. Het bedrag krijgt u teruggestort op de rekening die u heeft gebruikt om de betaling te voldoen.

Heeft u verzendkosten betaald voor de heenzending? Als u de gehele bestelling retourneert, betalen we niet alleen het aankoopbedrag, maar ook de door u betaalde verzendkosten terug.


Let op: De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.
 
Retourneren bij onze vestiging
Woont u in de buurt van Beenmode.nl, dan kunt u uw artikel natuurlijk ook bij onze vestiging retourneren. Op deze manier betaalt u geen portokosten voor de retourzending.
Wij zijn gevestigd aan de Driehoeven in Haaren (Noord-Brabant). U bent van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur van harte welkom. Wilt u het artikel retourneren bij onze vestiging? Laat ons dat dan even per mail of telefonisch weten.
Bij Beenmode.nl
Beenmode.nl
9,5
7860 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten