Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26157 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Een glanzende of matte panty?

Ga je de panty dragen bij een speciale gelegenheid of dresscode? Natuurlijk is smaak altijd persoonlijk maar toch vinden wij het prettig om onze klanten een paar handvaten mee te geven die altijd chique zijn voor de perfecte keuze voor een matte of glanzende panty.


- Dagelijks te dragen: voor dadelijks gebruik kiezen wij zelf graag voor een matte panty omdat dit eigenlijk altijd heel stijlvol is;
- Bruiloft: kies voor een matte panty. De matte optiek in combinatie met 20 denier is altijd heel erg stijlvol;
- White Tie: kies voor een mat of glanzende panty;
- Black Tie: een elegante festiviteit waarbij de dame altijd chique gekleed gaat. De panty moet hierbij niet opvallend zijn en op de achtergrond blijven. Kies dus voor een matte en effen panty.


  
    Falke Matt Deluxe 20      Wolford Individual 20 Matt    MarcMarcs Comfort 20 Matt

 
   Oroblu Magie 20 Glans     Kunert Chinchillan 20 Matt
 


Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten