Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26157 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Hoe moet ik een panty aantrekken?

1. GEDULD

Neemt u even de tijd voor het aantrekken van een panty of een kous om ladders te voorkomen! Trek de benen van de panty of kous strak zodat ze volledig uitgerekt zijn, dan zal deze de hele dag goed blijven zitten.
 

2. HANDSCHOENEN

Om een panty of kous in een uitstekende conditie te houden, adviseren wij u om handschoenen te dragen tijdens het aantrekken. Door het dragen van handschoenen tijdens het aantrekken van de panty of kous voorkomt u ladders. Deze handschoenen kunt u hier vinden.

Als je geen handschoenen hebt, zorg er dan voor dat je handen vrij zijn van haken en oneffenheden. Je moet altijd je vingers gestrekt houden zodat je met je nagels de panty niet raakt. Dat scheelt altijd heel veel.

     
Oroblu Panty Glove €3,95     Le Bourget Gants €4,90      Wolford Hosiery Gloves €19,00
 

3. SAMEN VOUWEN

Pak de panty voor één been bij de band beet en vouw de panty samen van de band naar beneden tot aan de hak van de panty. Doe hem vervolgens over je voet en trek hem helemaal tot onder het kruisje op naar boven. Trek vervolgens de panty egaal op aan het been zodat de lengte van de panty goed is voor je been en de panty prettig zit. Je panty moet goed omhoog zitten voor het prettigste resultaat de dag door. Je mag hem zachtjes naar boven trekken tot dat hij goed zit aan het been. Herhaal dit nogmaals maar dan voor je anderen been. 
 

4. BROEKJE AANTREKKEN

Nu je beide benen omhoog hebt getrokken en 'aan' hebt, trek je ook het broekje omhoog en doe je de panty volledig aan. Let hierbij ook op je handen. Zorg dat je vingers gestrekt zijn, of dat je handschoentjes aan hebt. 

Nu heb je de panty aan en zit hij helemaal goed. Heb je het gevoel dat ie te kort is? Probeer hem dan toch nog eens vanaf de teen stukje voor stukje wat hoger omhoog te trekken, dat scheelt heel veel.

 
Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten