Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26157 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Een panty die niet snel stuk gaat?

Dit is een open deur intrappen, natuurlijk wil je graag een sterke panty panty die niet snel stuk gaat! Wij hebben wat tips en hopelijk ook de gouden :-) Dan gaat je panty veel langer mee.

De meeste mensen vinden dat panty’s erg snel kapot gaan. Meestal na één dag zijn je panty’s al kapot maar dat is natuurlijk nergens voor nodig, de meeste mensen laten zich simpelweg niet goed informeren en kiezen al snel voor een goedkopere panty omdat 'een panty snel stuk gaat'. Dat is de verkeerde redenatie durven wij wel te zeggen. Een goedkope panty is gemaakt van korte en goedkopere vezels waardoor de panty een lage sterke heeft en dus snel haaltjes zal vertonen en uiteindelijk ook snel kapot zal zijn.

Kies voor een panty die 3D geweven is van merken zoals Falke, Kunert, Oroblu of Wolford. De Falke Matt Deluxe 20 of Matt Deluxe 30 zijn goede voorbeelden hiervan. Je hebt dan een duurdere panty met hoge kwaliteit vezels die sterker zijn en dus ook makkelijk een volledig seizoen mee gaan als je hier netjes en goed mee omgaat. Een aantal panty omgangstips vind je hier, doe er je voordeel mee. Dat scheelt je uiteindelijk kosten bij het kopen en kiezen van een panty.

  
    Falke Matt Deluxe 20        Wolford Individual 20         MarcMarcs Comfort 20

 
         Oroblu Magie 20              Kunert Chinchillan 20
 

Wasnetje

Gooi je panty nooit zomaar in de wasmachine en al helemaal niet tussen je jeans. Zo kan de panty ernstig beschadigen. Het is het beste voor de panty als je die met de hand wast. In de machine kan wel, maar gebruik dan een waszakje en een fijnwasmiddel. Als je de panty tussen je dekbedhoes moet uitvissen, dan is je panty meestal kapot.
 

Laarzen

Laarzen zijn killers voor een panty. Als je een laars wil dragen met een panty, draag dan over je sok nog een sok of een kniekous met dezelfde lengte als de laars. Dan is je panty beschermd. In een laars zitten namelijk een rits en stiksels, die de vezels van je panty beschadigen.
 

Zwaardere benen

Als je korte en/of zware benen hebt, dan is een panty in dezelfde kleur als je kleding de beste keuze. Dan oog je langer en slanker, want je outfit vormt dan één geheel. Donkere panty’s staan jou het mooist samen met schoenen met een hak(je).
 

Juiste maat

De juiste maat bij een panty is erg belangrijk. Als een panty te groot of te klein is, zakt hij sowieso af. Via de maattabel bij alle producten kun je perfect kijken wat de juiste maat is voor jou. Als je op de grens zit, pak dan altijd een maatje groter. Als je de juiste maat en het juiste merk voor jouw figuur te pakken hebt, zit een panty fijn. De beenlengte is ook erg belangrijk voor de juiste maat panty. Nog even wat meer lezen over het kiezen van de juiste maat? Kijk hier.


Vriezer

Het succes van dit trucje zit hem in de koude temperatuur in de vriezer. Hierdoor worden de individuele vezels van de panty sterker en komen er minder ladders in. Je hoeft je panty's ook maar één keer per jaar in te vriezen, dat houdt ze het hele jaar goed. Met haarlak kan jij je panty’s op de goede plaats houden, het helpt heel erg goed tegen
afzakkende panty’s.

Verwacht niet dat je panty lang meegaat als je hem behandelt als een oude sok. Het is een luxe product. Als je er dan ook zo mee omgaat, kun je er lang van genieten.

 


Bij Beenmode.nl
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten